Vesti / Utakmice / Kanonada iz praznih pušaka

Kanonada iz praznih pušaka12.08.2013. 00:30

Autor: Helm(7)
K

ao što su navijači Vojvodine već navikli, na startu Jelen Superlige zabeležen je remi. Vojvodina je utakmicu započela u kombinovanom sastavu, ali i to je bilo sasvim dovoljno da se Donjem Sremu pokaže ko je bolji. Nakon dve prilike koje su gosti stvorili u prvim minutima, Novosađani su potpuno preuzeli inicijativu i do kraja utakmice ređali šansu za šansom. Kakav je odnos bio na terenu najbolje pokazuju šutevi, 27 Vojvodine naspram devet Donjeg Srema, i korneri kojih su naši fudbaleri izveli 17, dok su gosti došli do svega tri. Najbolju priliku da se osvoje sva tri boda propustio je Andrija Kaluđerović u poslednjem minutu nadoknade, kada je promašio penal.

Vojvodina: Delač, Vulićević, Đurić, Trajković, Nastić, Radoja (od 80. Tumbasević), Poletanović, Vranješ (od 80. Gaćinović), Alivodić, Bilbija (od 47. Kaluđerović), Škuletić.

Donji Srem: Belić, Božović, Prljević, Lakić-Pešić, Aškovski (od 57. Lakićević), Lukić (od 69. Čović), Bukorac, Krunić (od 74. Stojanović), Čordašić, Zec, Damjanović.

Žuti Kartoni: Đurić i Kaluđerović za Vojvodinu, a Aškovski, Belić, Čović i Bukorac za Donji Srem.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Zukić8
Ivanović7
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery16
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać8

Sećanja
dr Kosta HadžiOsnivač
dr Kosta Hadži

Nacionalni revolucionar, sportista i sportski radnik, kulturni poslenik, politički prvak, socijalni radnik i uglednik advokatskih organizacija. Začuđujuće je da se toliko energije našlo u venama ovog čoveka...