Vesti / Aktuelno / Voša dočekuje Bursu

Voša dočekuje Bursu31.07.2013. 16:11

Autor: Helm(0)
D

ugo očekivani momenat samo što nije stigao. Četvrtak je dan kada će od 20 časova fudbaleri Vojvodine, nošeni na krilima navijača, imati priliku da potvrde sve što su do sada prikazali i jasno stave do znanja da treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope nije njihov krajnji domet.

Nakon četiri sigurne pobede na startu, čak ni jedan vrhunski turski klub pravljen za Ligu Šampiona, kakav je Bursaspor, ne može uskratiti pravo na optimizam nikome od onih kojima Vojvodina leži u srcu, pa do neutralnih ljubitelja fudbala. Respekt da, ali strah nikako - pokažimo svi zajedno Turcima da su oni ti koji nisu imali sreće pri žrebu!

Trener Marko Nikolić će na raspolaganju za predstojeći dvomeč imati i tri novopridošla igrača: Leković, Tumbasević i Kaluđerović. Ivan Fatić i Stefan Denković još uvek nisu registrovani i neće imati mogućnost nastupa u trećem kolu. Ono što posebno raduje jeste činjenica da se Abubakar Oumaru oporavio od povrede i da se na njega u potpunosti može računati. Ipak, Nikolić je najavio da neće žuriti sa uvođenjem novih igrača u tim i da ima puno poverenje u one koji su izneli teret priprema i prve četiri utakmice. U odnosu na revanš utakmicu protiv Honveda može se očekivati jedna do dve promene.

Svako ko želi da bude deo predstojećeg spektakla, a još uvek nije kupio svoju kartu, može to da uradi na blagajni stadiona Karađorđe danas do 20 časova, i sutra od 12 časova pa sve do početka utakmice. Cene pojedinačnih ulaznica iznose 500 dinara za Zapad, 400 za Istok i 300 za Sever. Preporuka je da se ne čeka poslednji momenat za kupovinu jer vlada veliko interesovanje za utakmicu. Svako ko je u mogućnosti neka to uradi već danas.

Potencijalni sastav Vojvodine: Delač, Vulićević, Đurić, Trajković, Barić (Leković), Radoja, Poletanović, Vranješ, Alivodić, Oumaru, Škuletić (Kaluđerović).

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Radulović6
Vukanović6
Zukić6
Milosavljević4
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Ivanović2
Índio2
Vukić1

Igrač sezone
Vukanović21
Radulović20
Milosavljević15
Zukić14
Zady Sery14
Índio14
Čumić12
Carević8
Rosić8
Rosić6

Sećanja
Jozef VelkerVođa "milionera"
Jozef Velker

Od tih prvih utakmica pa sve do 1951. godine Jozef je uvek bio ako ne najbolji onda jedan od onih koji je srce ostavljao na terenu...