Vesti / Aktuelno / Vojvodina spremna za revanš

Vojvodina spremna za revanš24.07.2013. 09:11

Autor: Helm(5)
E

kspedicija Vojvodine krenula je jutros u Budimpeštu gde ih sutra od 20:30 časova očekuje revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Honveda. Prva utakmica na Karađorđu završena je rezultatom 2:0 za Novosađane. Strelci su bili Trajković u 19. i Vranješ u 71. minutu iz penala.

Crveno-beli bi na odredište trebalo da stignu u ranim popodnevnim časovima, a kasnije u toku dana će odraditi i trening na stadionu Jožef Božik. Pravo nastupa na sutrašnjoj utakmici nema Bojan Nastić koji je zaradio direktan crveni karton u prvom duelu, kao ni pojačanja, Kaluđerović, Denković i Tumbasević, koji nisu registrovani za drugo kolo. Pitanje koje verovatno zanima sve navijače Vojvodine jeste da li je Abubakar Oumaru u potpunosti spreman za revanš i da li će početi već od prvog minuta ili će se trener Marko Nikolić odlučiti da ga ipak odmori kako ne bi rizikovao ozbiljniju povredu. Prema informaciji sa zvaničnog sajta, Abubakar neće biti u konkurenciji zbog povrede skočnog zgloba.

Ekipa će imati i značajnu podršku u glavnom gradu Mađarske. Očekuje se da će utakmici prisustvovati preko 500 Vojvodinaša. A za one koji nisu u mogućnosti da odu, prvi kanal Radio-televizije Vojvodine direktno će prenositi utakmicu.

Očekivani sastav: Delač, Vulićević, Đurić, Trajković, Barić, Radoja, Poletanović, Vranješ, Alivodić, Bilbija, Škuletić.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Zukić8
Ivanović7
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery16
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać8

Sećanja
Jozef VelkerVođa "milionera"
Jozef Velker

Od tih prvih utakmica pa sve do 1951. godine Jozef je uvek bio ako ne najbolji onda jedan od onih koji je srce ostavljao na terenu...