Vesti / Utakmice / Voši ubedljiva prednost posle prvog meča

Voši ubedljiva prednost posle prvog meča04.07.2013. 18:50

Autor: fkv.com Team(7)
F

udbaleri Vojvodine ubedljivo su trijumfovali u prvom kolu pretkvalifikacija protiv Hibernijansa sa Malte rezultatom 1:4 (0:2).

Voša je do prednosti stigla u finišu prvog dela igre, a strelci su bili Škuletić u 40. minutu i Rodolfo Soareš (autogol) u 43. minutu utakmice. Već na startu drugog dela igre Abubakar Oumaru je rešio pitanje pobednika pogotkom u 50. minutu. Domaći su uspeli da smanje rezultat dvanaest minuta pre kraja, a strelac je bio Obiefule. Golu je prethodio penal za Hibernijans, koji je golman Kordić odbranio, ali nakon kornera koji je usledio Maltežani smanjuju rezultat. Ipak, razliku od tri gola ponovo donosi Kosović nakon asistencije Abubakara u 82. minutu meča.

U samom finišu utakmice, Đurić je zaradio drugi žuti, automatski crveni, karton, te neće biti u kombinaciji za revanš meč koji se igra 11. jula na "Karađorđu“.


Hibernijans – FKV 1:4 (0:2)

Strelci:
0:1 – Škuletić u 40’
0:2 – Soareš (autogol) u 43’
0:3 – Oumaru u 50’
1:3 – Obiefule u 78’
1:4 – Kosović u 82’

Hibernijans: Muskat, Kamileri, Person, Soareš, Kohen, Kristensen, Dias (66’ Četkati), Tabone (65’ Džekson Lima), Failja, Edison, Obiefule (78’ Farugija).

FKV (trener Marko Nikolić): Kordić, Barić, Trajković, Đurić, Vulićević, Vranješ (71’ Kosović), Radoja, Poletanović, Oumaru, Škuletić (58’ Bilbija), Alidović (88’ Gaćinović).

Stadion: “Sentenari”.
Sudija: Suren Balijan; pomoćnici: Mesrop Gazarjan, Vanik Simonijan (svi iz Jermenije).
Žuti kartoni: Marselo Dijas, Edison (Hibernijans), Đurić (FKV).
Crveni karton: Đurić (FKV).

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Radulović6
Vukanović6
Zukić6
Milosavljević4
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Ivanović2
Índio2
Vukić1

Igrač sezone
Vukanović21
Radulović20
Milosavljević15
Zukić14
Zady Sery14
Índio14
Čumić12
Carević8
Rosić8
Rosić6

Sećanja
Todor VeselinovićKralj strelaca
Todor Veselinović

Za njega nije bilo igrača koje ne može da predibla, nema situacije iz koje ne može da umiri loptu, ili je ne može uputiti gde je najpotrebnije...