Vesti / Aktuelno / Niz bez kraja, zvezda ponovo na kolenima

Niz bez kraja, zvezda ponovo na kolenima26.05.2013. 19:02

Autor: fkv.com Team(4)
Pogledajte semafor!
Pogledajte semafor!
I

grači Vojvodine fudbalski su ponizili ekipu crvene zvezde u poslednjem prvenstvenom kolu. Nakon ubedljive pobede u jesenjem duelu prvenstva nad istim protivnikom, Novosađani su još jednom sa 3:0 pobedili bivšeg svetskog i evropskog šampiona.

Vojvodina je povela sa kreča u 43. minutu, siguran realizator je bio Oumaru. U 55. minutu Alivodić je prosto zakucao loptu u gol vicešampiona Srbije, dok je poslednji gol dosta spretno postigao Branislav Trajković u 73. minutu.

Statistika mnogo govori o samom toku meča: odnos u šutevima je bio 20:3 u korist Vojvodine, dok je posed lopte bio 61:39 u korist domaćina.


FKV – cz 3:0 (1:0)

Strelci:
1:0 – Oumaru u 43' (penal)
2:0 – Alivodić u 55'
3:0 – Trajković u 73'



FKV (trener Vignjević): Supić, Vulićević, Pavlović, Đurić, Trajković, Poletanović (84. Mitošević), Kosović (84. Vranješ), Radoja, Alivodić, Oumaru, Gaćinović (73. Katai).

cz (trener Sa Pinto): Vesić, Jakšić (73. Karaklajić), Maksimović, Lazić, Vešović, Grujić (61. Stojković), Mijailović, Ožegović, Savićević, Asamoa (56. Brajović), Mudrinski.

Sudija Nenad Đokić (pomagali mu Čađenović i Mrkić) pokazao je žute kartone Vesiću, Mijailoviću i Mudrinskom (cz).

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery18
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać10

Sećanja
Todor VeselinovićKralj strelaca
Todor Veselinović

Za njega nije bilo igrača koje ne može da predibla, nema situacije iz koje ne može da umiri loptu, ili je ne može uputiti gde je najpotrebnije...