Vesti / Utakmice / U Kragujevcu zabeležen prvi ovosezonski poraz u gostima

U Kragujevcu zabeležen prvi ovosezonski poraz u gostima23.05.2013. 15:16

Autor: Grof Žekula(3)
U

utakmici koja je, kako se ispostavilo, mogla da nam donese borbu u poslednjem kolu za vicešampiona države, fudbaleri i stručni štab Vojvodine su još jednom podbacili i trećim porazom u sezoni, a tek prvim na gostujućim terenima, sami sebe otpisali i pre nedeljnog okršaja sa upravo onima, kojima smo trebali da preotmemo drugu poziciju na tabeli.

Kako je ispalo da je i nama bilo važnije da domaćin, predvođen našim bivšim trenerom, opstane u ligi, nego da se borimo za stepenik lestvice više, mi i nismo bolje zaslužili. Upravo zato će ovo i biti sezona upamćena po tome da nismo imali volje i snage da učinimo mnogo više nego prethodnih. Za to treba tek da (nam) se polože računi.

Još nedeljnih 90 minuta (od 17h), pa da se razilazimo!!!


Radnički (Kragujevac) - FKV 2:0 (1:0)
Strelci: Spalević u 37’ i Petrović u 90’Radnički (trener Dragoljub Bekvalac) – Čančarević, Pavlović, Marić, Svojić (84’ Nedović), Tintor, Otašević, Fejsa, Milošković, Beljić (72’ Mirić), Petrović, Spalević (81’ Milovanović).

FKV (trener Nebojša Vignjević) – Supić, Vulićević, Nastić, Đurić, Vujačić, Mitošević, Vranješ (65’ Kosović), Poletanović, Smiljanić (46’ Oumaru), Alivodić (75’ Deletić), Katai.

Sudija Milan Karadžić pokazao je žute kartone Miloškoviću i Petroviću kod domaćih, te Mitoševiću i Kataiju kod gostiju.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Mihajlović7
Malbašić6
Subotić6
Kojašević5
Owusu Bempah3
Jovančić2
Avramovski1
Cebara1
Jovanović1

Igrač sezone
Jovančić24
Rockov23
Kojašević11
Malbašić7
Planić7
Veselinović7
Mihajlović4
Vukasović4
Lakićević2
da Silva Alves2

Sećanja
Stevan NeštickiNedosanjan san
Stevan Nešticki

Tragična smrt koja ga je zadesila nakon odlične igre za mladu reprezentaciju Jugoslavije protiv ČSSR u Novom Sadu (2:0) na kojoj je bio kapiten našeg tima, prekinula je njegove fudbalske snove...