Vesti / Utakmice / Veni, Vidi, Vici - Javor ponižen u Ivanjici

Veni, Vidi, Vici - Javor ponižen u Ivanjici27.04.2013. 16:50

Autor: fkv.com Team(4)
U

utakmici 25. kola JSL, Vojvodina je potvrdila da je najjopasniji gost lige, jer je u Ivanjici deklasirala domaći Javor:

Javor – FKV 0:4 (0:1)
Strelci: Oumaru u 7’, Radoja u 54', Katai u 62', Deletić u 87'Javor (trener Mladen Dodić): Nikolić, Đorđević, Momčilović, Petrović (69' Valiđo), Vlašić, Đokić, Mišić (60' Milosavljević), Radivojević, Veselinović, Ostojić (53' Josović), Onjilo.

FKV (trener Nebojša Vignjević): Supić, Smiljanić, Pavlović, Trajković, Jokić, Radoja (83' Ađuru), Kosović, Poletanović, Alivodić (76' Deletić), Katai, Oumaru (85' Šušnjar).

Sudija: Milan Karadžić (pomagali mu Stojković i Mihajlović) pokazao je žute kartone Vlašiću u 54' i Momčiloviću u 74' (Javor), a Jokiću u 42' i Pavloviću u 62' (FKV).


Već u 7', nakon sjajnog centaršuta Poletanovića, Vošina "crna gazela", ovoga puta glavom, matirao je domaćeg golmana Nikolića. Od tada, pa do odlaska na odmor, pokušavali su još i Alivodić, Katai, Pavlović, i narano Oumaru, koji je prosto danas želeo da pokaže koliko je dominantan u ovoj ligi.

Na odmor smo otišli sa prednošću, a domaći navijači su svoje igrače ispratili zvižducima, što govori o tome koliko su Ivanjičani bili jalovi (bez ozbiljnijeg šuta na gol Supića u prvom poluvremenu), a Novosađani su mogli da žale što nisu još koji put zatresli mrežu domaćih.

Sve je to došlo "na naplatu" u nastavku meča - golovima Radoje, Kataia i Deletića, uz napomenu da je Oumaru pogodio prečku, a njegove timske kolege još nekoliko puta pokušali sa distance (ukupno 17:3 u šutevima na gol u korist Vojvodine), svedoči o potpunoj dominaciji Novosađana na ovom meču.

Primetna inferiornost u Kuli, za samo sedam dana, pretvorila se u pravu eksploziju u Ivanjici, pa navijače raduje činjenica da tim podiže formu pred meč sezone - finale kupa, 8. maja.

Pre toga, fudbaleri Vojvodine će u četvrtak 2. maja, od 19h, ugostiti tim Rada i probati da ovakvom predstavom razgale srca svih nas koji želimo da gledamo moćnu Vojvodinu. Najbolji gost lige ostvario je najubedljiviju pobedu ove sezone u domaćim nadmetanjima, pa razloga za optimizam itekako imamo.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Malbašić6
Owusu Bempah3
Subotić3
Mihajlović2
Kojašević2
Jovančić2
Cebara1
Avramovski1

Igrač sezone
Rockov13
Jovančić8
Malbašić7
Planić7
Kojašević6
Veselinović5
Vukasović4
da Silva Alves2
Subotić2
Owusu Bempah2

Sećanja
dr Kosta HadžiOsnivač
dr Kosta Hadži

Nacionalni revolucionar, sportista i sportski radnik, kulturni poslenik, politički prvak, socijalni radnik i uglednik advokatskih organizacija. Začuđujuće je da se toliko energije našlo u venama ovog čoveka...