Vesti / Utakmice / Supić „častio“ OFK sa tri boda

Supić „častio“ OFK sa tri boda03.04.2013. 17:05

Autor: fkv.com Team(19)
V

ojvodina je neprijatno iznenadila svoje navijače u utakmici 21. kola prvenstva, lošom igrom i, kao posledicom, lošim rezultatom. OFK Beograd slavio je na „Karađorđu“ sa 0:1 (0:0), pogotkom Grbića u 52. minutu utakmice. Gol je više došao kao posledica nespretne intervencije golmana Supića, koji je time prekinuo dugačak niz Vošinih rezultatskih uspeha. Golman Vojvodine bio je samo jedna od jedanaest slabih karika u timu crveno-belih, koji su za 90 minuta uspeli da upute samo jedan šut u okvir gola gostiju. Ovim porazom Novosađani ponovo odlaze na treće mesto na tabeli, a u sledećem kolu ih očekuje derbi meč u Beogradu protiv prvoplasirane ekipe šampionata. Današnji meč je vrlo slabo vodio Ninoslav Spasić, iritirajući publiku svojim nepotrebnim seckanjem igre.


FKV-OFK 0:1 (0:0)
Strelac: Grbić u 52’

FKV (trener Vignjević) – Supić, Smiljanić, Pavlović, Trajković (kapiten), Jokić, Ađuru (56’ Radoja), Vranješ (56’ Katai), Poletanović, Alivodić, Šušnjar (69’ Kosović), Oumaru.

OFK (trener Milinković) – Lukač, Petković, Gašić, Vasiljević, Trivunović, Golubović, Grbić (73’ Čavrić), Tufegdžić (82’ Pavlović), Nikolić, Zdjelar, Ivanović (56’ Batioha).

Sudija Ninoslav Spasić (pomagali mu Kojić i Gagić) pokazao je žute kartone: Ađuruu, Smiljaniću, Poletanoviću, Trajkoviću, Kataiu i Jokiću (FKV), a Grbiću, Gašiću, Petkoviću, Trivunoviću, Lukaču, Batiohi i Nikoliću (OFK).

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Mihajlović7
Malbašić6
Subotić6
Kojašević5
Owusu Bempah3
Jovančić2
Avramovski1
Cebara1
Jovanović1

Igrač sezone
Jovančić24
Rockov23
Kojašević11
Malbašić7
Planić7
Veselinović7
Mihajlović4
Vukasović4
Lakićević2
da Silva Alves2

Sećanja
Stevan NeštickiNedosanjan san
Stevan Nešticki

Tragična smrt koja ga je zadesila nakon odlične igre za mladu reprezentaciju Jugoslavije protiv ČSSR u Novom Sadu (2:0) na kojoj je bio kapiten našeg tima, prekinula je njegove fudbalske snove...