Vesti / Aktuelno / Fiero konačno u Voši!

Fiero konačno u Voši!01.04.2013. 10:18

Autor: fkv.com Team(28)
B

olivijska sapunica konačno je završena! Eduardo Fiero je, nakon niza peripetija, doputovao sinoć u Novi Sad i stavio paraf na ugovor kojim se obavezao na trogodišnju vernost Vojvodini. Da bi sve ovo bilo moguće, Bolivijac je potpis morao da stavi kao slobodan igrač, te je on dva dana ranije potpisao sporazumni raskid ugovora sa svojim doskorašnjim klubom, Club Universitariom. Naravno, sve ovo ne bi bilo moguće bez predsednika FK Vojvodina, Ratka Butorovića, koji u ekskluzivnoj izjavi za FKV.COM kaže:

- Predsednik (Universitaria) Valter Arizaga i ja smo stari prijatelji, a upoznali smo se na modnoj reviji u Sukreu devedeset i neke. Nedavno mi je skrenuo pažnju na talentovanog napadača u redovima njegovog kluba, pa smo napravili preliminarni dogovor da tog momka dovedemo u Novi Sad. Međutim, Arizaga me je zamolio da Fiero odigra još nekoliko utakmica za svoj klub i pomogne im da izbore visok plasman u šampionatu, što sam ja kategorički odbio! Tek na insistiranje našeg zajedničkog prijatelja, Romana Abramoviča, pristao sam da spustim loptu i pričekam tih par meseci. Eto, čekanje se isplatilo i Fiero je od danas crveno-beli – u dahu izgovara Butorović.

Na molbu da da izjavu za naš sajt, simpatični Bolivijac je, očigledno loše informisan u koju je zemlju došao, kratko odgovorio:

- Nem tudom…

On će se danas priključiti treninzima prvog tima, a postoji mogućnost da već u nedelju, ako se ispoštuju birokratske procedure, istrči na teren stadiona Jugoslovenske narodne armije kao napadač Vojvodine.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery18
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać10

Sećanja
Zdravko RajkovGolgeter iz zasede
Zdravko Rajkov

Roma je vodila 4:1 i time je izjednačila rezultat iz prve utakmice. Svaki dalji gol rešavao je sudbinu meča. Tada je Rajkov stupio u akciju: jedan za drugim postigao je četiri gola...