Vesti / Utakmice / Podela plena u Borči, Voša do boda u zaustavnom vremenu

Podela plena u Borči, Voša do boda u zaustavnom vremenu09.03.2013. 16:01

Autor: fkv.com Team(6)
Promašio penal...
Promašio penal...
N

a prethodnih, međusobno odigranih, 630 minuta, fudbaleri borčanskog BSK-a, uspeli su samo jednom da zatresu mrežu Novosađana, a to im je, na današnjih 90, pošlo za “nogom“ čak tri puta. Tako su “plavo-beli“ uspeli da budu drugi tim koji je ove sezone postigao tri gola “crveno-belima“ i da nam stave do znanja da nismo ono što smo, u minulom periodu, mislili da jesmo. Pred duel polufinala Kupa, sada je jasno da moramo mnogo bolje i da neke stvari nisu “dovedene do kraja“. Kao po starom običaju, fudbaleri Vojvodine nisu rođendan Kluba uveličali prvenstvenim trijumfom.

U prvom poluvremenu briljirao je Ademović, koji je dva puta matirao Supića, dok se bitan detalj dogodio u 18’, kada je Danilović odbranio penal Kataiju. Pred kraj, nadu je ulio, svojim prvim golom, Oumaru. Drugi deo, koji je protekao u ofanzivi Vojvodine, doneo je po još jedan udarac sa bele tačke – za domaće je pogodio Nuhi, a za goste, ponovo, Oumaru. U zaustavnom vremenu, mlađani Kosović, nakon asistencije Supića, zatresao je mrežu Danilovića, za bod “Stare dame“.

Tako su poluvremena rešena naizmenično u korist jednih, pa drugih, sa po 2:1, što beše dovoljno za konačnu podelu plena.


BSK – FKV 3:3 (2:1)
Strelci – Ademović u 14’ i 36’, Nuhi u 72’ iz penala (BSK), a Oumaru u 40’ i 81’ iz penala, Kosović 90’+4 (FKV)


BSK (trener Milošević) – Danilović, Planić, N. Jovanović, Radunović (kapiten), Novaković, Božičić, Ajković (90’ J. Jovanović), Ademović (90’ Živanović), Nuhi, Matić (82’ Ćesarević), Rogač.

FKV (trener Vignjević) – Supić, Vulićević (kapiten), Pavlović, Đurić, Jokić, Ađuru (60’ Vranješ), Radoja, Poletanović (46’ Šušnjar), Alivodić, Katai (83’ Kosović), Oumaru.

Sudija Darko Bogdanović pokazao je žute kartone Planiću, Ademoviću i Nuhiju (BSK), a Alivodiću, Pavloviću i Kataiju (FKV)

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Mihajlović7
Malbašić6
Subotić6
Kojašević5
Owusu Bempah3
Jovančić2
Avramovski1
Cebara1
Jovanović1

Igrač sezone
Jovančić24
Rockov23
Kojašević11
Malbašić7
Planić7
Veselinović7
Mihajlović4
Vukasović4
Lakićević2
da Silva Alves2

Sećanja
Zdravko RajkovGolgeter iz zasede
Zdravko Rajkov

Roma je vodila 4:1 i time je izjednačila rezultat iz prve utakmice. Svaki dalji gol rešavao je sudbinu meča. Tada je Rajkov stupio u akciju: jedan za drugim postigao je četiri gola...