Vesti / Aktuelno / Navijači stali u odbranu Medojevića

Navijači stali u odbranu Medojevića30.09.2009. 08:22

Autor: fkvojvodina.com(0)
Slobodan Medojević, autor Minja
Slobodan Medojević, autor Minja
S

a nepunih 19 leta uspeo je da pobere simpatije vernih navijača "Stare dame" srpskog fudbala. Tokom prošlonedeljnog derbija dokazao je svu raskošnost svoga talenta - tačan pas, veliku brzinu i dominatnu fizičku pojavu. Nesrećni momenat iz 67. minuta nije mogao da pokvari opšti utisak koji je Meda ostavio na meču.

Na adresu našeg foruma stigle su mnogobrojne poruke podrške za našeg Medu. U sledećim redovima prenećemo samo neke od njih.

Voja: Što se mog ličnog mišljenja tiče, dajem Medojeviću punu podršku i apsolutno ga ne krivim za momenat kojim je žigosan, jer dečko igra na takvoj poziciji gde su greške neminovne, i gde greše i najveći majstori fudbala. Navešću samo primere od pre nekoliko nedelja, recimo grešku Laneta Jovanovića, koji je na isti način izgubio loptu pred golom protivnika i Standard je kažnjen primljenim golom. I Miloš Krasić je ovaj vikend napravio isti kiks protiv Zenita (za drugi gol), ali trener Ramos se nije setio da ga odmah zameni. Dakle Medo, glavu gore, karijera je tek pred tobom. Biće u njoj i uspona i padova,ali... ne smeš se predati već na prvoj prepreci... Mislim, a i sam ćeš videti kroz ovaj topic da su navijaci Voše uz tebe. Imaš moju punu podršku!!!

Dejan: Meda je izuzetno dobar i pametan dečko, koji srcem igra za svoju Vošu. Sve zasluge je ostvario na terenu, bez vetra u leđa... Koliko mu je teško pao poraz, svi smo videli.

Đumi: Medojević ima i od mene punu podršku i samo zbog njega sam ovo napisao.On je po svojim kvalitetima budući kapiten Vojvodine (i ljudski i fudbalski). Medo, onaj koji ne preuzima odgovornost, ne može ni da pogreši!!!

GrbaNS:Meda je naš novi Gojko, niko mu ništa ne zamera, mogu samo da zamerim Stepanoviću za onako glup potez, što ga je izveo odmah nakon te greške, sahranio ga je pshički, jer po meni Meda, iako je napravio tu grešku, najmanje kriv za poraz. Ne daj se Medo, glavu gore, ti si naša budoćnost, naš kapiten, kad tad!!!

Grof: Medo samo hrabro, pa ti bar imaš kredita koliko hoćeš, a ja (i većina nas) i ne sumnjam da ćeš ti za razliku od nekih tvojih saigrača, taj kredit i vratiti. Pa šta ako si se okliznuo i izgubio loptu – sad kada si "pao", čekamo da ustaneš i nastaviš. To i jeste poenta – da nastaviš da ulažeš trud u nešto. Emocije koje si pokazao na kraju, govore koliko ti je stalo do dresa u kome igraš. Na tome ti svaka čast, pa iako si među najmlađima, već sada mnogi od tebe imaju šta da nauče.

Turija: I moja nedvosmislena podrška našem mladom igraču. A, da se radi i o pravom momku, svedoči i kapitenska traka mlade reprezentacije oko ruke Slobodana Medojevića. Meda je pametan momak i sam je svestan da je pogrešio. I, ne verujem da će tu grešku ikad zaboraviti i ponoviti (baš zbog tih suza). No, ona ne bi smela da ga sputa u slobodi kreacije igre (ko radi, taj mora i da pogreši, jer to je neminovno). Prema nekim zakonima verovatnoće, takva greška mu se sigurno više ne može ponoviti. Zato Medo, ne daj da ostavi trag na tvojoj igri i samopouzdanju. Moja apsolutna podrška Medojeviću. Ispraviće Meda grešku, već na Karaburmi!

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Zukić8
Ivanović7
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery16
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać8

Sećanja
Dobrosav KrstićSkromni as
Dobrosav Krstić

On je tako dobro pazio Puškaša na Nep stadionu 1956-e, uvek je bio kraj njega, uvek je bio brži, uvek mu je odnosio loptu i činio je to na tako fer način, takoreći bez dodira...