Vesti / Utakmice / Voša "četvorkom" u narednu rundu

Voša "četvorkom" u narednu rundu23.09.2009. 16:43

Autor: budababa(3)
P

red nešto više od hiljadu gledalaca, Vojvodina je započela ovogodišnje učešće u Lav Kupu Srbije. Crveno-beli su nastupili u sledećem sastavu: Kesić, Vulićević, Kizito (Lakić), Lovrić, Karan, Tumbasević, Medojević, Đurovski (Aleksić), Stjepanović (Tadić), Maksimović i Mrđa.

Gosti su načeti već u sedmom minutu pogotkom Tumbasevića, što je uticalo na dalji tok utakmice. Zaigrali su otvorenije i jedni i drugi, a u takvom odmeravanju snaga prednost je bila na strani superligaša. Do kraja poluvremena, Đurovski je udvostručio prednost domaćina, a rezultat je mogao biti i ubedljiviji da su Novosađani bilo malo prisebniji u završnicama akcija.

Drugo poluvreme nije donelo promenu odnosa snaga na terenu, a već na samom početku Mrđa je i definitivno zapečatio sudbinu gostiju. U 60. minutu, u igru je ušao mladi Aleksić, koji je doživeo ovacije pri ulasku na teren, a publici se ubrzo odužio lepim golom iz sjajno izvedene akcije sa Tadićem. Do kraja utakmice beležimo još nekoliko zrelih prilika za Vojvodinu, ali su se u nekoliko navrata ispromašivali Aleksić, Mrđa i Tadić.

Utakmica je bila fer i korektna, ali i pored toga žute kartone u ekipi Vojvodine dobili su Kizito i Tumbasević. Opšti je utisak da je Voša prošla u narednu rundu sa pola snage, te da su neki "kečevi u rukavu" sačuvani za nedeljni okršaj sa liderom prvenstva, Crvenom Zvezdom.

(Slike sa današnjeg meča možete pogledati u galeriji:

http://www.fkvojvodina.com/galerija.php?n=26 )

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Mihajlović7
Malbašić6
Subotić6
Kojašević5
Owusu Bempah3
Jovančić2
Avramovski1
Cebara1
Jovanović1

Igrač sezone
Jovančić24
Rockov23
Kojašević11
Malbašić7
Planić7
Veselinović7
Mihajlović4
Vukasović4
Lakićević2
da Silva Alves2

Sećanja
Dobrosav KrstićSkromni as
Dobrosav Krstić

On je tako dobro pazio Puškaša na Nep stadionu 1956-e, uvek je bio kraj njega, uvek je bio brži, uvek mu je odnosio loptu i činio je to na tako fer način, takoreći bez dodira...