Vesti / Utakmice / Vojvodina izvukla bod, Vignjevićev novi šamar navijačima

Vojvodina izvukla bod, Vignjevićev novi šamar navijačima24.10.2012. 00:40

Autor: fkv.com Team(7)
U

takmicu je obeležila nova parodija u režiji “super napadački orjentisanog” Nebojše Vignjevića (koji nikako da prihvati činjenicu da treba da ode sa klupe), čarobnog “ja imam mošnice i rado ih pokazujem navijačima” golmana Supića (koji je, da ne grešimo dušu, solidno branio – osim što je bio nevaspitan), te glavnog sudije Vasića, koji je u dva navrata (u svakom poluvremenu) drastično oštetio goste ne svirajući penal (u drugom slučaju i isključenje pomenutog Supića, a to beše na 0:1, što bi Hajduk, verujemo, znao da iskoristi i odnese sva tri boda iz Novog Sada). Crveneše nam obrazi naposletku, jer se nastavlja period u kome smo očajni, u kome ne vidimo svetlo na kraju tunela, a odgovorni nikako da odgovaraju (za to).


FKV – Hajduk 1:1 (0:0)
Strelci – Bojović u 78’ za domaće, a Cvetković u 56’ za goste.


FKV (trener Nebojša Vignjević) - Supić, Vulićević, Branković, Trajković, Đurić, Ađuru (58’ Radoja), Moreira (90’ Deletić), Stevanović, Oumaru, Bilbija (58’ Katai), Bojović.

Hajduk (trener Milan Milanović) - Brać, Bulatović, Obrovac, Adamović (90’ Kiš), Ćulum, L. Veselinović, Sekulić, Kovačević (84’ M. Veseliović), Lalić, Cvetković, Stojković (84’ Zorica).

Sudija Aleksandar Vasić pokazao žute kartone gostima: Braću, Bulatoviću, Stojkoviću i L. Veselinoviću.


Peti meč zaredom Vojvodina nije uspela da trijumfuje. Ovoga puta isprečio se kulski Hajduk, ekipa koja se nalazi nadomak zone ispadanja.

Crveni-beli su dobro otvorili meč i imali par dobrih prilika. Najviše vredi istaći stativu Bojovića nakon slobodnog udarca Brankovića.

Drugo poluvreme donelo je očajnu igru “naših”, što je rezultiralo vođstvom fudbalera u plavim dresovima. Evrogol sa dvadesetak metara udaljenosti, u 56. minutu, postigao je Cvetković. Ipak uspevamo da izjednačimo u 78. minutu preko Bojovića, koji je odlično reagovao na ubačaj Brankovića iz kornera.

Do kraja utakmice bez izraženih prilika, pa bejasmo svedoci novog posrtanja Vojvodine.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery19
Zukić15
Milosavljević15
Korać14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12

Sećanja
Todor VeselinovićKralj strelaca
Todor Veselinović

Za njega nije bilo igrača koje ne može da predibla, nema situacije iz koje ne može da umiri loptu, ili je ne može uputiti gde je najpotrebnije...