Vesti / Utakmice / Od Vignjevićeve ofanzive nema rezultata, Voša u “nokdaunu“

Od Vignjevićeve ofanzive nema rezultata, Voša u “nokdaunu“30.09.2012. 12:51

Autor: fkv.com Team(14)
U

prkos velikom broju prilika koje stvorismo, pre svega u prvom delu igre, kada su ih kao na traci promašivali Bilbija, Oumaru i Stevanović, gosti su došli, vrlo lako, do ubedljivog trijumfa. Gol iz prvog prekida odmah na početku utakmice, te dva, vrlo lepa, u nastavku, bili su i više nego dovoljni da upišemo ubedljivi poraz. Njega su, u drugom poluvremenu, mogli da ublaže Oumaru i Bojović, koji je pogodio prečku.

Zahvaljujući “našoj“ gluposti, kako igrača, tako i trenera i vrhuške Kluba, još jedan derbi nam je preseo i pamtićemo ga upravo po tome – da ni u čemu, većina njih, nije dorasla onome što ime FK Vojvodine treba da predstavlja.

Dečacima koji su juče dobili priliku da debituju čestitamo na tome i želimo im da ponosno, uprkos porazu, nose u buduće crveno-beli dres novosadske “Stare dame“. Za struku (ako su u opšte u nečemu stručni) ostaju brojni problemi pred nastavak prvenstva, a svetlo na kraju mračnog tunela se ni ne nazire.


FKV – oni 0:3 (0:1)
Strelci – Ostojić u 5’, Ilić u 61’, Marković u 78’.

FKV (trener Nebojša Vignjević) – Supić, Vulićević (kapiten), Nastić, Đurić, Jokić, Ađuru, Mitošević (62’ Sekulić), Meleg (78’ Branković), Bilbija (58’ Bojović), Stevanović, Oumaru.

oni (trener Vladimir Vermezović) - Stojković, Miljković, Ostojić, Ivanov, Lazevski, Kamara (79’ Smiljanić), Jojić (46’ Saša Marković), Ninković, Ilić (kapiten), Lazar Marković, Šćepović (70’ Mitrović).

Sudija Milotrad Mažić nije se hvatao za džep, niti vadio kartone.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Malbašić2
Bempah1

Igrač sezone
Planić6
Malbašić4
Rockov4
Bempah2
Vukasović2
Bureković1

Sećanja
Stevan NeštickiNedosanjan san
Stevan Nešticki

Tragična smrt koja ga je zadesila nakon odlične igre za mladu reprezentaciju Jugoslavije protiv ČSSR u Novom Sadu (2:0) na kojoj je bio kapiten našeg tima, prekinula je njegove fudbalske snove...