Vesti / Utakmice / Od Vignjevićeve ofanzive nema rezultata, Voša u “nokdaunu“

Od Vignjevićeve ofanzive nema rezultata, Voša u “nokdaunu“30.09.2012. 12:51

Autor: fkv.com Team(14)
U

prkos velikom broju prilika koje stvorismo, pre svega u prvom delu igre, kada su ih kao na traci promašivali Bilbija, Oumaru i Stevanović, gosti su došli, vrlo lako, do ubedljivog trijumfa. Gol iz prvog prekida odmah na početku utakmice, te dva, vrlo lepa, u nastavku, bili su i više nego dovoljni da upišemo ubedljivi poraz. Njega su, u drugom poluvremenu, mogli da ublaže Oumaru i Bojović, koji je pogodio prečku.

Zahvaljujući “našoj“ gluposti, kako igrača, tako i trenera i vrhuške Kluba, još jedan derbi nam je preseo i pamtićemo ga upravo po tome – da ni u čemu, većina njih, nije dorasla onome što ime FK Vojvodine treba da predstavlja.

Dečacima koji su juče dobili priliku da debituju čestitamo na tome i želimo im da ponosno, uprkos porazu, nose u buduće crveno-beli dres novosadske “Stare dame“. Za struku (ako su u opšte u nečemu stručni) ostaju brojni problemi pred nastavak prvenstva, a svetlo na kraju mračnog tunela se ni ne nazire.


FKV – oni 0:3 (0:1)
Strelci – Ostojić u 5’, Ilić u 61’, Marković u 78’.

FKV (trener Nebojša Vignjević) – Supić, Vulićević (kapiten), Nastić, Đurić, Jokić, Ađuru, Mitošević (62’ Sekulić), Meleg (78’ Branković), Bilbija (58’ Bojović), Stevanović, Oumaru.

oni (trener Vladimir Vermezović) - Stojković, Miljković, Ostojić, Ivanov, Lazevski, Kamara (79’ Smiljanić), Jojić (46’ Saša Marković), Ninković, Ilić (kapiten), Lazar Marković, Šćepović (70’ Mitrović).

Sudija Milotrad Mažić nije se hvatao za džep, niti vadio kartone.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Mihajlović7
Malbašić6
Subotić5
Kojašević4
Owusu Bempah3
Jovančić2
Avramovski1
Cebara1
Jovanović1

Igrač sezone
Jovančić17
Rockov16
Malbašić7
Planić7
Kojašević7
Veselinović6
Mihajlović4
Vukasović4
da Silva Alves2
Lakićević2

Sećanja
Todor VeselinovićKralj strelaca
Todor Veselinović

Za njega nije bilo igrača koje ne može da predibla, nema situacije iz koje ne može da umiri loptu, ili je ne može uputiti gde je najpotrebnije...