Vesti / Utakmice / Od Vignjevićeve ofanzive nema rezultata, Voša u “nokdaunu“

Od Vignjevićeve ofanzive nema rezultata, Voša u “nokdaunu“30.09.2012. 12:51

Autor: fkv.com Team(14)
U

prkos velikom broju prilika koje stvorismo, pre svega u prvom delu igre, kada su ih kao na traci promašivali Bilbija, Oumaru i Stevanović, gosti su došli, vrlo lako, do ubedljivog trijumfa. Gol iz prvog prekida odmah na početku utakmice, te dva, vrlo lepa, u nastavku, bili su i više nego dovoljni da upišemo ubedljivi poraz. Njega su, u drugom poluvremenu, mogli da ublaže Oumaru i Bojović, koji je pogodio prečku.

Zahvaljujući “našoj“ gluposti, kako igrača, tako i trenera i vrhuške Kluba, još jedan derbi nam je preseo i pamtićemo ga upravo po tome – da ni u čemu, većina njih, nije dorasla onome što ime FK Vojvodine treba da predstavlja.

Dečacima koji su juče dobili priliku da debituju čestitamo na tome i želimo im da ponosno, uprkos porazu, nose u buduće crveno-beli dres novosadske “Stare dame“. Za struku (ako su u opšte u nečemu stručni) ostaju brojni problemi pred nastavak prvenstva, a svetlo na kraju mračnog tunela se ni ne nazire.


FKV – oni 0:3 (0:1)
Strelci – Ostojić u 5’, Ilić u 61’, Marković u 78’.

FKV (trener Nebojša Vignjević) – Supić, Vulićević (kapiten), Nastić, Đurić, Jokić, Ađuru, Mitošević (62’ Sekulić), Meleg (78’ Branković), Bilbija (58’ Bojović), Stevanović, Oumaru.

oni (trener Vladimir Vermezović) - Stojković, Miljković, Ostojić, Ivanov, Lazevski, Kamara (79’ Smiljanić), Jojić (46’ Saša Marković), Ninković, Ilić (kapiten), Lazar Marković, Šćepović (70’ Mitrović).

Sudija Milotrad Mažić nije se hvatao za džep, niti vadio kartone.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Malbašić20
Meleg12
Trujić11
Paločević10
Babić5
Ašćerić4
Zličić4
Jovančić3
Kovačević2
Trifunović2

Igrač sezone
Malbašić34
Meleg27
Jovančić25
Paločević21
Planić20
Rockov18
Maksimović14
Kovačević14
Vukasović12
Trujić7

Sećanja
Silvester TakačPrvi strelac šampiona
Silvester Takač

U takmičarkoj sezoni 1965/66. Vojvodina je osvojila prvu šampionsku titulu. Jedan od najzaslužnijih za trijumf, bio je Silvester Takač...