Vesti / Utakmice / Novi neuspeh Novosađana

Novi neuspeh Novosađana07.04.2012. 20:35

Autor: fkv.com Team(16)
Pune tribine - sanak pusti
Pune tribine - sanak pusti
T

im Vojvodine odigrao je i devetu utakmicu ovog proleća i ostao na samo dve pobede. Štaviše, umesto broja pobeda uvećao se broj poraza, pošto je danas na "Karađorđu" zasluženo slavio Rad sa 0:2. "Crveno-beli" nisu iznenadili svojom igrom, odigrali su isto onako loše kao i prethodne mečeve. Izgovor ne može biti ni izostanak velikog broja standardnih prvotimaca, pošto se očekuje da Voša u svom sastavu ima ipak malo više kvalitetnih igrača od jedanaest, koji započinju utakmicu. Navijači su ponovo izrazili buru nezadovoljstva sa poslednjim sudijskim zviždukom, a ostaje da se vidi da li će trener Vukićević ispoštovati želje navijača i napustiti kormilo "lala", jer je sada više nego očigledno da njegov rad u Voši u 2012. godini ne može da dobije ni prelaznu ocenu.


FKV - Rad 0:2 (0:1)
Strelci: Malbašić u 30’ i Leković u 90’.

FKV (trener Dejan Vukićević): Janošević, Stevanović, Milović, Kovačević, Nastić, Ađuru, Smiljanić (63’ Šaleta Kordić), Poletanović, Novaković (46’ Spremo), Katai, Bojović (46’ Oumaru).

Rad (trener Marko Nikolić): Danilović, Raspopović, Vitas, Mitrović, Leković, Jovanović, Malbašić (74’ Kojić), Čaušić, Luka (77’ Mrkela), Stanojević (84’ Sakan), Perović.

Sudija Dejan Dimitrijević (Loznica) pokazao je žute kartone Ađuruu, Kovačeviću i Spremu (FKV), i Mrkeli (Rad).

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Zukić8
Ivanović7
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery16
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać8

Sećanja
Jozef VelkerVođa "milionera"
Jozef Velker

Od tih prvih utakmica pa sve do 1951. godine Jozef je uvek bio ako ne najbolji onda jedan od onih koji je srce ostavljao na terenu...