Vesti / Utakmice / Partizanovih jedanaest i čovek u crnom "bolji" od Vošinih devet

Partizanovih jedanaest i čovek u crnom "bolji" od Vošinih devet04.04.2012. 20:52

Autor: fkv.com Team(82)
Ne krije na Fejbusku, ne krije na terenu!
Ne krije na Fejbusku, ne krije na terenu!
S

pasić, Veselinović, Mažić, Grujić... Lista tzv. delilaca pravde koji su drastično oštetili novosadski klub u duelima sa beogradskim "blizancima" sve je šira. Današnje izdanje "čoveka u crnom" sramota je za srpski fudbal, te je očigledno da su tvrdnje pojedinih bivših igrača iz naše lige kako je unapred poznato ko će uzeti prvenstvo države, a što se našlo pod lupom UEFA i pojedinih organizacija koje prate regularnost, istina koju očigledno dobro sakriva vrh fudbalske organizacije, ali i države. Očigledna je bila posvećenost osobe kojoj je bila poverena pištaljka da kreira rezultat u korist jedne od dve "institucije" propalog srpskog fudbala. On je svoj posao obavio savršeno iz ugla njegovih nalogodavaca, ali i navijača svog kluba, čiji je dres ponosno nosio i kome pripadnost nije nikada ni krio. Delegat utakmice nije se osvrtao na konstantno vređanje upućeno navijačima iz Novog Sada, pretpostavljajući valjda da je to sasvim normalno kada dolazi "tim iz provincije". Možemo samo da obećamo da "provincijalci" neće ostati dužni kada se bilo koji od dva "tima-institucije" sledeći put obre u Novom Sadu. U obavezi smo da kao dobri domaćini uzvratimo istom merom, kako partizanu, tako i Danilu Grujiću.

Finale kupa, meč u Novom Sadu i danas "ovo"... Tri vezana meča protiv istog "rivala" (od danas je sve, samo to ne) u manje od godinu dana, neka služe na ćast svima onima koji su režiseri ovakvog filma. Fudbal u Srbiji je odavno umro, danas je pokopan.

Oni – FKV 4:1 (0:1)
Strelci: Škuletić 30’ za nas, a za njih Tomić 58’, Vukić 66’ (penal) i 90’, Volkov 87’

Sudija: Danilo Grujić (Niš) pokazao sve nama:
Žuti kartoni: Trajković, Mojsov (2), Supić, Pavlović, Škuletić, Milović, Vulićević (2)
Crveni kartoni: Mojsov, Vulićević

Oni (trener Avram Grant): Stojković, Aksentijević, Rnić, Ivanov, Volkov, Kamara, Tomić (od 85. Smiljanić), Babović, Ilić (od 46. Vukić), Dijara (od 79. Marković), Eduardo.

FKV (trener Dejan Vukićević): Supić, Vulićević, Trajković, Mojsov, Pavlović , Apija, Novaković, Moreira (od 61. Mitošević), Stevanović, Škuletić (od 64. Milović), Oumaru.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Radulović6
Vukanović6
Zukić6
Milosavljević4
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Ivanović2
Índio2
Vukić1

Igrač sezone
Vukanović21
Radulović20
Milosavljević15
Zukić14
Zady Sery14
Índio14
Čumić12
Carević8
Rosić8
Rosić6

Sećanja
Sima MilovanovVečiti kapiten
Sima Milovanov

Mada najmlađi po stažu u ekipi, preuzeo je žutu traku od Avramovića zbog standardne forme i odgovornog mesta u timu. Njegov desetogodišnji staž u ulozi kapitena jedan je od najdužih...