Vesti / Utakmice / Partizanovih jedanaest i čovek u crnom "bolji" od Vošinih devet

Partizanovih jedanaest i čovek u crnom "bolji" od Vošinih devet04.04.2012. 20:52

Autor: fkv.com Team(82)
Ne krije na Fejbusku, ne krije na terenu!
Ne krije na Fejbusku, ne krije na terenu!
S

pasić, Veselinović, Mažić, Grujić... Lista tzv. delilaca pravde koji su drastično oštetili novosadski klub u duelima sa beogradskim "blizancima" sve je šira. Današnje izdanje "čoveka u crnom" sramota je za srpski fudbal, te je očigledno da su tvrdnje pojedinih bivših igrača iz naše lige kako je unapred poznato ko će uzeti prvenstvo države, a što se našlo pod lupom UEFA i pojedinih organizacija koje prate regularnost, istina koju očigledno dobro sakriva vrh fudbalske organizacije, ali i države. Očigledna je bila posvećenost osobe kojoj je bila poverena pištaljka da kreira rezultat u korist jedne od dve "institucije" propalog srpskog fudbala. On je svoj posao obavio savršeno iz ugla njegovih nalogodavaca, ali i navijača svog kluba, čiji je dres ponosno nosio i kome pripadnost nije nikada ni krio. Delegat utakmice nije se osvrtao na konstantno vređanje upućeno navijačima iz Novog Sada, pretpostavljajući valjda da je to sasvim normalno kada dolazi "tim iz provincije". Možemo samo da obećamo da "provincijalci" neće ostati dužni kada se bilo koji od dva "tima-institucije" sledeći put obre u Novom Sadu. U obavezi smo da kao dobri domaćini uzvratimo istom merom, kako partizanu, tako i Danilu Grujiću.

Finale kupa, meč u Novom Sadu i danas "ovo"... Tri vezana meča protiv istog "rivala" (od danas je sve, samo to ne) u manje od godinu dana, neka služe na ćast svima onima koji su režiseri ovakvog filma. Fudbal u Srbiji je odavno umro, danas je pokopan.

Oni – FKV 4:1 (0:1)
Strelci: Škuletić 30’ za nas, a za njih Tomić 58’, Vukić 66’ (penal) i 90’, Volkov 87’

Sudija: Danilo Grujić (Niš) pokazao sve nama:
Žuti kartoni: Trajković, Mojsov (2), Supić, Pavlović, Škuletić, Milović, Vulićević (2)
Crveni kartoni: Mojsov, Vulićević

Oni (trener Avram Grant): Stojković, Aksentijević, Rnić, Ivanov, Volkov, Kamara, Tomić (od 85. Smiljanić), Babović, Ilić (od 46. Vukić), Dijara (od 79. Marković), Eduardo.

FKV (trener Dejan Vukićević): Supić, Vulićević, Trajković, Mojsov, Pavlović , Apija, Novaković, Moreira (od 61. Mitošević), Stevanović, Škuletić (od 64. Milović), Oumaru.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Mihajlović7
Malbašić6
Subotić5
Kojašević4
Owusu Bempah3
Jovančić2
Avramovski1
Cebara1
Jovanović1

Igrač sezone
Jovančić17
Rockov16
Malbašić7
Planić7
Kojašević7
Veselinović6
Mihajlović4
Vukasović4
da Silva Alves2
Lakićević2

Sećanja
Jozef VelkerVođa "milionera"
Jozef Velker

Od tih prvih utakmica pa sve do 1951. godine Jozef je uvek bio ako ne najbolji onda jedan od onih koji je srce ostavljao na terenu...