Vesti / Aktuelno / Cockney Rejects promovišu Vojvodinu

Cockney Rejects promovišu Vojvodinu25.03.2012. 08:27

Autor: Laki(10)
D

obro je poznata povezanost punk muzike i srednje generacije navijača FK Vojvodina. Retke su pristalice "crveno-bele" boje koje se, na ovaj ili onaj način, makar preko Atheist Rapa, nisu susreli sa fenomenom punk subkulture i pripadajućom muzikom.

Jedan od najvećih bendova u istoriji panka je, tokom svog prošlogodišnjeg nastupa u našem gradu, zaključio jedno lepo prijateljstvo sa Firmašima, rezultat čega je i intervju koji ste imali prilike pročitati u poslednjem broju Huka sa Severa. Pevač spomenutog benda je tom prilikom darovan specijalnim poklonom, svima nama prepoznatljim duksom iz radionice navijačke grupe Firma 1989.

U međuvremenu je jedan navijač Vojvodine, prilikom svoje posete Londonu, u backstage-u nakon koncerta benda, imao prilike ponovo razgovarati sa pevačem, u tom trenutku odevenom u tamno-plavi duks. Pevač, imenom Jeff (Stinky) Turner mu je tom prilikom rekao kako je u istom duksu nastupao širom Evrope i dalje, te kako su svi oduševljeni njegovim izgledom, da ne kažemo dizajnom... Mnogi su mu ga čak tražili na poklon; naš je deran, međutim, ostajao tvrda srca. Priča ima i svoj nastavak: naime Cockney Rejects su nedavno završili snimanje filma, koji prati rad i delovanje benda, od sedamdesetih do danas. U njemu se spominju i događaji u vezi sa dobro poznatom ekipom imena Inter City Firm, čiji su Rejectsi bili članovi. Slika iznad teksta prikazuje plakat za film, čija premijera je uskoro u Londonu. Eto nam jednog, ma koliko zaobilaznog, plusa u smislu navijačkog i klupskog marketinga.





Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Zukić8
Ivanović7
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery16
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać8

Sećanja
Dobrosav KrstićSkromni as
Dobrosav Krstić

On je tako dobro pazio Puškaša na Nep stadionu 1956-e, uvek je bio kraj njega, uvek je bio brži, uvek mu je odnosio loptu i činio je to na tako fer način, takoreći bez dodira...