Vesti / Aktuelno / Željko Brkić u nacionalnom timu

Željko Brkić u nacionalnom timu28.08.2009. 21:03

Autor: Limanfkv(4)
R

adomir Antić, selektor reprezentacije Srbije, saopštio je spisak igrača za predstojeci meč u Beogradu protiv Francuza. Pozivnica je stigla na adresu FK Vojvodine, i to našem golmanu Željku Brkiću. Ova velika nagrada za naš klub i Željka samo je potvrda odličnih partija našeg reprezentativca. Kako Željko više nema pravo nastupa za mladu reprezentaciju, poziv u najbolji tim je logičan nastavak.

Pored Brkića, poziv su dobili i bivši igrači ponikli u FK Vojvodini - Gojko Kačar (Hertha), Milan Jovanović (Standard) i Miloš Krasić (CSKA Moscow). Svima njima, kao i ostalim igracima i stručnom štabu želimo da nas usreće 09.09.2009. i da preskoče najtežu prepreku na putu za Južnu Afriku.

Sastav:
Golmani: Vladimir Stojković, Vladimir Dišljenković, Željko Brkić.

Odbrana: Branislav Ivanović, Antonio Rukavina, Nemanja Vidić, Neven Subotić, Aleksandar Luković, Ivica Dragutinović, Ivan Obradović, Aleksandar Kolarov.

Vezni red: Dejan Stanković, Gojko Kačar, Nenad Milijaš, Zdravko Kuzmanović, Radosav Petrović, Miloš Krasić, Zoran Tošić, Miloš Ninković, Milan Jovanović.

Napadači: Nikola Žigić, Danko Lazović, Marko Milinković.

Srce na teren !

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić8
Ivanović7
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery16
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać8

Sećanja
Stevan NeštickiNedosanjan san
Stevan Nešticki

Tragična smrt koja ga je zadesila nakon odlične igre za mladu reprezentaciju Jugoslavije protiv ČSSR u Novom Sadu (2:0) na kojoj je bio kapiten našeg tima, prekinula je njegove fudbalske snove...