Vesti / Utakmice / „Fenjerašu“ ni gram nade

„Fenjerašu“ ni gram nade09.03.2012. 16:52

Autor: fkv.com Team(0)
U

utakmici 17. kola JSL Vojvodina će, posle, nekoliko meseci pauze, konačno ponovo izaći na teren stadiona „Karađorđe“, pred svoju publiku. U najavi za ovaj meč, na današnjoj konferenciji za predstavnike medija javnosti su se obratili trener Dejan Vukićević i miljenik navijača Abubakar Oumaru.

Šef struke crveno-belih istakao je da ekipa željno iščekuje nastup pred svojim navijačima, očekujući nastavak dobre rezultatske serije koja je privremeno prekinuta remijem u Kragujevcu. On je dodao da je tim renoviran i da sutra treba da pokaže koliko zaista može, da su na raspolaganju svi igrači i da svi podjednako konkurišu za mesto u prvih jedanaest. Istakavši da očekuje od publike u Novom Sadu da isprati trend dobre posete zabeležen u prvom kolu nastavka šampionata, trener Vukićević mišljenja je da bi u sutrašnjem meču sve osim pobede njegovog tima bilo iznenađenje i istakao da se u taboru „crveno-belih“ o drugom ishodu i ne razmišlja.

Tamnoputi napadač iz Kameruna kratko je rekao da smatra da je tim u obavezi da osvoji tri boda nakon nerešenog rezultata u Kragujevcu i da ima poverenje u svoje saigrače da će istrajati ka tom cilju.

Na pitanje novinara da prokomentariše odlazak Brane Ilića, trener je rekao da se svaki odlazak igrača oseća, ali da je Brana Ilić zaslužio da odlaskom reši svoju egzistenciju, kao i da u timu ima dovoljno kvalitetnih igrača koji mogu da nadomeste negovu selidbu u Aktobe. Odgovarajući na pitanje koliko će se sutrašnji tim razlikovati od onog koji je nastupio u Kragujevcu, šef struke je najavio Bojovića u špicu od početka, a takođe i Moreiru od prvog minuta u veznom redu.

Utakmica Vojvodina-Metalac igra se u subotu sa početkom od 14 časova na stadionu „Karađorđe“.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery18
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać10

Sećanja
Todor VeselinovićKralj strelaca
Todor Veselinović

Za njega nije bilo igrača koje ne može da predibla, nema situacije iz koje ne može da umiri loptu, ili je ne može uputiti gde je najpotrebnije...