Vesti / Crveno-bela planeta / Ode Milan u glumce!

Ode Milan u glumce!08.03.2012. 22:13

Autor: mihailov(3)
P

osle dugog odmora uzrokovanim nešto oštrijom klimom u tim podnevljima, “Planeti” priključujemo ligu naših severnih suseda, kao i ligu Ukrajine. Naredne nedelje počinju prvenstva i u Crnoj Gori, Rusiji (2.liga) i Japanu.


Anderleht-Serkl Briž 4:0

Nakon potpune tišine u prvom poluvremenu, nastavak je doneo mnogo više za navijače koji su u tom periodu imali priliku da vide svoje ljubimce u punom sjaju. Prvi se “upisao” Žile u 55. minutu, pa Mbokani koji je u razmaku od 66-68 minuta postigao dva gola. Tačku je stavio Kabangu 5 minuta kasnije zaokruživši ubedljiv trijumf nad četvrtoplasiranom ekipom šampionata. Milan Jovanović igrao je skoro čitav susret, iako nije učestvovao kao strelac, opet je dospeo do novina! Naime, Lane je u par navrata provocirao gostujućeg trenera proslavljajući gol ispred klupe Briža.

Ovde nije kraj, naš reprezentativac se oprobao i u glumačkim vodama, snimio je reklamu za predstojeći plej-of belgijske lige:







Hamburg-Štutgart 0:4

Hamburg nastavlja da se bruka pred svojim navijačima, posle ubedljivih poraza od Dortmunda i Verdera, i Štutgart je uspeo da ih ponizi na “Imtek Areni”. Gojko Kačar na (ne)sreću nije ulazio na teren.

Meč je obeležio brutalan start Gerera nad golmanom gostiju, Peruanac je tačno ciljao nogu Ulriha i primorao sudiju da mu iz stopa pokaže put u svlačionicu! Čeka ga duga kazna zbog ovog bezumnog starta!


Juventus-Kjevo 1:1 ; Sijena-Kaljari 3:0

Miloš Krasić sa tribina je posmatrao još jedno posrtanje “Stare dame”, Avramov i Brkić takođe nisu nastupili za svoje klubove. Postoje nagađanja da će naš prošlogodišnji kapiten odsustvovati do kraja sezone, jer su se dogodile komplikacije prilikom operacije kojoj je bio podvrgnut pre dva meseca.


Fejnord-Groningen 1:0

Peti poraz Groningena u poslednjih 6 kola spustio ih je na 8. poziciju. Dušan Tadić, po navici, svih 90 minuta na terenu.

Mediji su objavili da će Duća na leto otići u Tvente za 7.7 miliona evra, čak se špekuliše da je posao već dogovoren. Iz kluba su to demantovali, ali nisu odbacili mogućnost da razgovori postoje.


Bursaspor-Karabukspor 3:0

Na pravi način opravdana uloga favorita i peti trijumf uzastopce penju Bursu u gornji deo tabele, sada sa izglednim šansama da spasu sezonu! Milan Stepanov nažalost slabo dobija priliku u poslednje vreme, videćemo kako će se stvari odvijati. Možda mogućnost promene sredine ne bi bila loša za našeg štopera.


Hapoel Tel Aviv-Makabi Tel Aviv 0:1

Tako to obično i biva, klubovi u krizi se najčešće bude u velikim utakmicama! Makabi je nakon očajne serije uspeo da savlada najvećeg rivala, Savo Pavićević je imao razloga za zadovoljstvo!


Makabi Um Al Fam-Hapoel Aškelon 2:1

Još jedan duel Makabija i Hapoela, ovoga puta ne gradski. I u ovom slučaju radovao se Makabi, ali Darko Lovrić nije slavio pobedu. sve u svemu, upisao je novih 90 minuta na zelenom tepihu!


Haladas-Gyor 1:1

Nikola Trajković standardan u remiju Đera.


Ferencvaršo-Debrecin 1:2

Lorant Olah na klupi za rezerve u taboru domaćina.


Duel između Tavrije i Metalurga iz Donjecka je odložen do daljnjeg, zbog lošeg stanja terena na kome je meč trebalo da bude odigran.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery18
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać10

Sećanja
Stevan NeštickiNedosanjan san
Stevan Nešticki

Tragična smrt koja ga je zadesila nakon odlične igre za mladu reprezentaciju Jugoslavije protiv ČSSR u Novom Sadu (2:0) na kojoj je bio kapiten našeg tima, prekinula je njegove fudbalske snove...