Vesti / Utakmice / Katai ponovo koban za Ukrajince

Katai ponovo koban za Ukrajince16.02.2012. 16:47

Autor: fkv.com Team(0)
U

do sada najozbiljnijoj proveri na pripremama u Antaliji, a četvrtoj po redu, Vojvodina je savladala ukrajinskog prvoligaša Karpati iz Ljvova sa 1:0. Gol odluke postigao je Aleksandar Katai u 50. minutu utakmice. Crveno-beli nastupili su oslabljeni na ovom meču, pošto su iz protokola izostali povređeni Abubakar i Moreira, a iz sastava je izostao i Trajković.

I bez trojice standardnih prvotimaca, Novosađani su pružili odličnu partiju, igrali maštovito i brzo u napadu i stvarali prilike. Za brigu treneru ostaju greške koje se u odbrani ponavljaju već nekoliko utakmica, koje nastaju kao proizvod indolentne igre pojedinaca. Ovaj put, srećom, crveno-beli nisu kažnjeni za te propuste, ali je opomena stigla već u nekoliko navrata i ne bi se smela ignorisati.

Sastav Vojvodine koji je započeo meč: Supić, Vulićević, Mojsov, Milović, Pavlović, Apija, Ljubinković, Smiljanić, Katai, Poletanović, Škuletić. Igrali su još: Ađuru, Mitošević, Novaković, Radoja, Ilić, Smiljanić, Bojović.

Poslednju utakmicu na pripremama Voša ima u subotu, kada će joj se suprotstaviti još jedan ukrajinski prvoligaš, Krivbas.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić8
Ivanović7
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery16
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać8

Sećanja
dr Kosta HadžiOsnivač
dr Kosta Hadži

Nacionalni revolucionar, sportista i sportski radnik, kulturni poslenik, politički prvak, socijalni radnik i uglednik advokatskih organizacija. Začuđujuće je da se toliko energije našlo u venama ovog čoveka...