Vesti / Aktuelno / Potpis Mošin, i zvanično Vošin

Potpis Mošin, i zvanično Vošin01.02.2012. 12:30

Autor: fkv.com Team(4)
Uz nadu da će i zaigrati za
Uz nadu da će i zaigrati za "desetku"
N

akon što je uspešno prošao sve medicinske testove i zaključio priču sa svojim (sada već bivšim) kineskim klubom, Almami Moreira i zvanično se obavezao na vernost "staroj dami" iz Novog Sada. Na vrlo posećenoj konferenciji za novinare, on je od sportskog direktora (a uz odobrenje Milana Bojovića) zadužio crveno-beli dres sa brojem 10.

Vidno raspoložen, Potrugalac je istakao da je došao u veliki klub i da sa njime želi da piše istoriju. On je uveren da Vojvodina može do trofeja u kupu, a možda i do "duple krune" jer, kako i sam kaže, "u fudbalu je sve moguće". Moreira je naveo i da su ga mnogi kritikovali prilikom odluke da dođe u Vojvodinu, ali da će se na kraju pokazati da je bio u pravu kada je odlučio da obuče dres novosadskog prvoligaša.

Sportski direktor Miodrag Pantelić nije krio zadovoljstvo što je klub uspešno okončao priču oko potpisivanja ugovora sa omalenim veznjakom. On je rekao da je Portugalac doveden kao pojačanje u srednjem redu, oslabljenom odlascima Medojevića i Merebašvilija, i izrazio uverenje da će Moreira vrlo brzo iskazati svoj talenat i preuzeti lidersku ulogu u timu.

Almami Moreira potpisao je ugovor na dve godine, sa opcijom produženja na još godinu dana.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery19
Zukić15
Milosavljević15
Korać14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12

Sećanja
dr Kosta HadžiOsnivač
dr Kosta Hadži

Nacionalni revolucionar, sportista i sportski radnik, kulturni poslenik, politički prvak, socijalni radnik i uglednik advokatskih organizacija. Začuđujuće je da se toliko energije našlo u venama ovog čoveka...