Vesti / Fragmenti prošlosti / Kačar brži od pištaljke

Kačar brži od pištaljke15.01.2012. 12:16

Autor: fkv.com Team(2)
F

udbaleri Vojvodine i Zemuna odigrali su 28. oktobra 2006. godine, nezaboravan meč. Ovde možete pročitati kako je utakmicu video gospodin Sava Savić.

VOJVODINA- Zemun 2:1 (0:0)

NOVI SAD: Gradski stadion, gledalaca 700, sudija Filipović (Beograd). Strelci: Bošković u 85. (iz jedanaesterca) i Kačar u 90+ 3 za Vojvodinu, a Bogunović u 74. minutu za Zemun. Žuti kartoni: Vukobratović, Kačar (Vojvodina) i Putničanin (Zemun). Crveni karton: Ćosić (Zemun, 83. minut).

VOJVODINA: Kahriman 7, Pekarić 7, Đurić 6, Čotra 6 (Kačar 7), Vukobratović 6, Nastić 6, Milutinović 6, Dobrić 6, Kizito 7, Tadić 6 (Ubiparip 7), Despotović 6 (Bošković 7).

Zemun: Radaković 6, Tucaković 6, Mijanović 6, Ćosić 5, Savić 6 (Putničanin 7), Ignjatijević 6, Teodorović 6, Veselinović 6, Vemić 7, Bogunović 7, Isidorović 6 (Nešković -).

Čudna je fudbal igra. Gosti su u Novom Sadu imali tri boda u džepu do 79. minuta, a onda su stigli njihovi navijači i doneli im nesreću. Prvo je nad Boškovićem skrivljen penal u 85. minutu, a isti igrač izjednačio je na 1:1, prethodno je zbog nasrtaja na sudiju isključen Ćosić, da bi Gojko Kačar u trećem minutu nadoknade postigao gol vredan tri boda za Vojvodinu.

Do tada, sve je ličilo na susret ekipa sa začelja tabele koje su u proteklih deset kola postigle samo po dva gola. Vojvodina je u prvih 45 minuta dva puta zapretila preko Tadića, da bi gosti u nastavku vešto iskoristili nervozu u redovima Novosađana. Publika je počela da zviždi zbog slabe igre, Đurić je predao loptu Zemuncima, sevnula je kontra i gol glavom Bogunovića. Dvostruka izmena trenera Rajevca dala je rezultat u finišu, pa su obojica igrača s klupe golovima poraz pretvorili u pobedu.





Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić8
Ivanović7
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery16
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać8

Sećanja
Silvester TakačPrvi strelac šampiona
Silvester Takač

U takmičarkoj sezoni 1965/66. Vojvodina je osvojila prvu šampionsku titulu. Jedan od najzaslužnijih za trijumf, bio je Silvester Takač...