Vesti / Aktuelno / Ađuru povređen

Ađuru povređen17.08.2009. 21:12

Autor: fkv.com(9)
Ađuru
Ađuru
K

ada je Vojvodina u 26. minutu ostala sa igračem manje, pored velike zebnje za konačnji ishod meča, kod navijača Vojvodine pojavilo se i pitanje zbog čega je mirni Ađuru tako grubo i naprasno reagovao.

Momenat koji je bacio tamnu senku na vojvođanski derbi zbio se u 25. minutu, kada su u duelu bili Komazec i vezista Vojvodine. Sudija Dragomir Stanković iz Beograda video je povlačenje Komazeca za dres Ađurua, ali mu je promakla i ta "sitnica" da je Komazec bukvalno pokidao uho Ađurua, zbog čega je zadnji vezni igrač Vojvodine morao da ide na šivenje.
Nakon ukazane hirurške intervecnije Ađuru je zadobio šest kopči na rani, ali i slomljeno srce jer je izneverio svoje saigrače i navijače.

Nadajmo se da će Ađuru naći snage u sebi da prevaziđe ovaj peh, kao i da će navijači Vojvodine još jednom pokazati veliko srce i oprostiti popularnom Đuri zbog načinje greške.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Zukić8
Ivanović7
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery16
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać8

Sećanja
Dobrosav KrstićSkromni as
Dobrosav Krstić

On je tako dobro pazio Puškaša na Nep stadionu 1956-e, uvek je bio kraj njega, uvek je bio brži, uvek mu je odnosio loptu i činio je to na tako fer način, takoreći bez dodira...