Vesti / Aktuelno / Novi Sad domaćin finala kupa?

Novi Sad domaćin finala kupa?14.12.2011. 08:53

Autor: Fkv.com Team(3)
Da li će Novosađani konačno biti domaćini finala Kupa?
Da li će Novosađani konačno biti domaćini finala Kupa?
D

a li će Novi Sad zaista postati domaćin finala našeg najmasovnijeg fudbalskog takmičenja? Prema vestima koje nam stižu iz FSS, ostvareni su preduslovi koji će omogućiti gradu Novom Sadu da organizuje taj fudbalski spektakl.

Naime, na osnovu člana 8 Propozicija o takmičenju u Kupu Srbije predviđeno je da mesto odigravanja finalne utakmice odredi Izvršni odbor FS Srbije, a na osnovu prijava zainteresovanih klubova i gradova. Rok za podnošenje prijava istekao je 30. novembra 2011. godine, a do tada na adresu FSS stigla je jedino kandidatura FK Vojvodina i Grada Novog Sada.

Kako saznajemo, konačna odluka o mestu odigravanja finalne utakmice biće doneta do 31. decembra 2011. godine. Predviđeno je da se finalna utakmica Kupa Srbije odigra 16. maja 2012.

Malo je reći da se Novom Sadu i fudbalerima Vojvodine pruža velika šansa za osvajanje nacionalnog kupa. Ostaje nam da sa zebnjom i nadom dočekamo današnji žreb za polufinale ovog takmičenja, kao i konačnu odluku o domaćinstvu.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić8
Ivanović7
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery16
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać8

Sećanja
Stevan NeštickiNedosanjan san
Stevan Nešticki

Tragična smrt koja ga je zadesila nakon odlične igre za mladu reprezentaciju Jugoslavije protiv ČSSR u Novom Sadu (2:0) na kojoj je bio kapiten našeg tima, prekinula je njegove fudbalske snove...