Vesti / Aktuelno / Novi postpaid tarifni paket u ponudi

Novi postpaid tarifni paket u ponudi11.12.2011. 12:03

Autor: fkv.com Team(7)
O

baveštavamo cenjene korisnike, kao i potencijalne nove potrošače da smo pustili u promet novi postpaid tarifni paket za mobilnu telefoniju “Neka sija plava zvezda”.

Nudimo: 90 minuta prazne priče, 90 praznih sms i mms poruka i dva “komada” od Voše iz Novog Sada.

Ovaj paket se aktivira jednostavnim slanjem poruke "Mogli ste još gore proći" na broj 1914.

U promo periodu, koji traje sve do početka prolećnog dela sezone, za sve informacije možete se obratiti, na navedeni broj, našim ljubaznim operaterima u korisničkom servisu, Miroslavu Stevanoviću i Marku Ljubinkoviću, koji će Vam dati sva potrebna obaveštenja.

Na njihovu inicijativu, možete, ukoliko potpišete ugovor na 24 meseca, dobiti i sam telefon (po izboru) na korišćenje, uz obavezu da melodija prilikom pozivanja na isti bude ”Pazi, Voša gazi”!

Postpaid korisnik postajete sklapanjem pretplatničkog ugovora, prelaskom sa prepaida zadržavajući Vaš postojeći broj, ili preuzimanjem pretplatničkog ugovora drugog postpaid korisnika, u našim poslovnicama u SC “Vujadin Boškov“ u Veterniku, ili na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

Zadržavamo pravo izmene uslova promocije!

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Zukić8
Ivanović7
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery16
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać8

Sećanja
Stevan NeštickiNedosanjan san
Stevan Nešticki

Tragična smrt koja ga je zadesila nakon odlične igre za mladu reprezentaciju Jugoslavije protiv ČSSR u Novom Sadu (2:0) na kojoj je bio kapiten našeg tima, prekinula je njegove fudbalske snove...