Vesti / Utakmice / Gruzin i Sremac "preokrenuli" Inđiju

Gruzin i Sremac "preokrenuli" Inđiju26.10.2011. 16:10

Autor: fkv.com Team(0)
N

ovosadski crveno-beli izborili su učešće u četvrtfinalu fudbalskog Kupa Srbije, pošto su u Inđiji savladali istoimenog drugoligaša rezultatom 1:2. Iako su domaćini imali prednost posle prvih 45 minuta igre (strelac Vukojičić u 20. minutu), Voša se nije predavala i ofanzivnom igrom je uspela da preokrene rezultat i zasluženo stigne do plasmana u narednu rundu. Golove za Vojvodinu, koji su joj doneli trijumf, postigli su Georgi Merebašvili (71. minut) i Brana Ilić (83. minut). Utakmice naredne runde domaćeg kupa na programu su 23. novembra.


Inđija - FKV 1:2 (1:0)
Strelci: Vukojčić u 21’ za Inđiju, a Merebašvili u 71’ i Ilić u 83’ minutu za FKV.


Sudija Glođović (pomagali mu Pavlović i Mićanović) pokazao je žuti kartone: Dizdareviću, Jaganjcu i Vukojčiću (Inđija), a Mojsovu, Merebašviliju i Škuletiću (FKV).

Inđija: Dizdarević, Kostić, Vujasin (Kekić), Kolarov, Jakšić, Rodić, Cvetković, Jaganjac (Radovanović), Vukojčić (Livaja), Dimitrov, Lemajić.

FKV: Supić, Mojsov , Karan (Mitošević), Vulićević, Branković, Medojević, Stevanović, Abubakar, Merebašvili, Škuletić, Bojović (Ilić).

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery18
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać10

Sećanja
FK Vojvodina u prošlostiJedan jedini klub
FK Vojvodina u prošlosti

Priča Fudbalskog Kluba Vojvodina započinje u proleće sad već davne 1914. godine. Dok se svet spremao za rat, grupa omladinaca rešila je da osnuje fudbalski klub...