Vesti / Utakmice / Gruzin i Sremac "preokrenuli" Inđiju

Gruzin i Sremac "preokrenuli" Inđiju26.10.2011. 16:10

Autor: fkv.com Team(0)
N

ovosadski crveno-beli izborili su učešće u četvrtfinalu fudbalskog Kupa Srbije, pošto su u Inđiji savladali istoimenog drugoligaša rezultatom 1:2. Iako su domaćini imali prednost posle prvih 45 minuta igre (strelac Vukojičić u 20. minutu), Voša se nije predavala i ofanzivnom igrom je uspela da preokrene rezultat i zasluženo stigne do plasmana u narednu rundu. Golove za Vojvodinu, koji su joj doneli trijumf, postigli su Georgi Merebašvili (71. minut) i Brana Ilić (83. minut). Utakmice naredne runde domaćeg kupa na programu su 23. novembra.


Inđija - FKV 1:2 (1:0)
Strelci: Vukojčić u 21’ za Inđiju, a Merebašvili u 71’ i Ilić u 83’ minutu za FKV.


Sudija Glođović (pomagali mu Pavlović i Mićanović) pokazao je žuti kartone: Dizdareviću, Jaganjcu i Vukojčiću (Inđija), a Mojsovu, Merebašviliju i Škuletiću (FKV).

Inđija: Dizdarević, Kostić, Vujasin (Kekić), Kolarov, Jakšić, Rodić, Cvetković, Jaganjac (Radovanović), Vukojčić (Livaja), Dimitrov, Lemajić.

FKV: Supić, Mojsov , Karan (Mitošević), Vulićević, Branković, Medojević, Stevanović, Abubakar, Merebašvili, Škuletić, Bojović (Ilić).

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Mihajlović7
Malbašić6
Subotić6
Kojašević5
Owusu Bempah3
Jovančić2
Avramovski1
Cebara1
Jovanović1

Igrač sezone
Jovančić24
Rockov23
Kojašević11
Malbašić7
Planić7
Veselinović7
Mihajlović4
Vukasović4
Lakićević2
da Silva Alves2

Sećanja
Jozef VelkerVođa "milionera"
Jozef Velker

Od tih prvih utakmica pa sve do 1951. godine Jozef je uvek bio ako ne najbolji onda jedan od onih koji je srce ostavljao na terenu...