Vesti / Utakmice / Voša izrešetala Hajduk

Voša izrešetala Hajduk22.10.2011. 18:55

Autor: Grof Žekula(9)
Odlična partija: Petar Škuletić
Odlična partija: Petar Škuletić
U

najubedljivijoj pobedi ove sezone, uz najofanzivniju predstavu viđenu u toku iste, fudbaleri Vojvodine su deklasirali kulske hajduke i najavili izlazak iz rezultatske (nikako i igračke) krize. Bilo je pitanje kada će neko platiti ceh prošle tri prvenstvene partije, kada nas gol nije hteo, dok večeras beležimo sjajnu utakmicu i pregršt šansi, zbog kojih su naši ljubimci ispraćeni ovacijama!

FKV – Hajduk 4:0 (2:0)
Strelci – Medojević 39’, Merebašvili 43’, Škuletić 49’ i Stevanović u 74’.

FKV (trener Vukićević): Supić, Vulićević, Pavlović, Mojsov, Trajković, Medojević (kapiten), Merebašvili (77’ Mitošević), Škuletić (64’ Bilbija), Stevanović, Oumaru, Bojović (71’ Karan).

Hajduk (trener Kurčubić): Brać (kapiten), Pauljević, Fejsa, Jovanović, Mujdragić, Ragipović, Čović, Ćovilo, Novković (72’ Kvinsi), Bubalo (27’ Kekezović), Hadžibulić (67’ Maksimović).

Sudija Milorad Mažić (pomagali mu Pavlović i Potočan) pokazao je crvene kartone Trajkoviću u 68’ (po žuti tada i u 27’) i Fejsi u 14’, a žute kartone Mitoševiću u 81’ i Ćovinu u 76’.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Mihajlović7
Malbašić6
Subotić6
Kojašević5
Owusu Bempah3
Jovančić2
Avramovski1
Cebara1
Jovanović1

Igrač sezone
Jovančić24
Rockov23
Kojašević11
Malbašić7
Planić7
Veselinović7
Mihajlović4
Vukasović4
Lakićević2
da Silva Alves2

Sećanja
Todor VeselinovićKralj strelaca
Todor Veselinović

Za njega nije bilo igrača koje ne može da predibla, nema situacije iz koje ne može da umiri loptu, ili je ne može uputiti gde je najpotrebnije...