Vesti / Utakmice / Podela plena u Jagodini

Podela plena u Jagodini24.09.2011. 17:52

Autor: fkv.com team(12)
Juče na konferenciji, danas strelac...
Juče na konferenciji, danas strelac...
P

o veoma sličnom scenariju iz Užica, fudbaleri Vojvodine se i iz Jagodine ne vraćaju sa celim plenom. Iako su poveli, značajno bolje igrali, jedan jedini ozbiljniji napad domaćih bio je dovoljan da dođe do podele plena. Da ćemo žaliti za propuštenim prilikama hoćemo, jer imasmo priliku da do 78. minuta uveliko rešimo pitanje pobednika.

Jagodina – FKV 1:1 (0:0)
Strelci: Arsenijević u 78. minutu za domaće i Stevanović u 66. minutu za goste.


Jagodina (trener Simo Krunić): Šimić, Dukić, Protić, Vasiljević, Gogić (Mudrinski), Živanović, Stojković (Milenković), Arsenijević, Đenić, Stojanović (Kostić), Stojkov.

FKV (trener Dejan Vukićević): Supić, Vulićević, Pavlović, Mojsov, Trajković, Ađuru (Bojović), Medojević, Merebašvili, Ilić, Stevanović, Oumaru.

Sudija Dragan Krstić (pomagali mu Radojčić i Ristić) pokazao je žute kartone Protiću, Arsenijeviću i Đeniću (Jagodina), a Medojeviću, Trajkoviću i Vulićeviću (FKV)

Slike sa meča pogledajte u Galeriji...

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Mihajlović7
Malbašić6
Subotić6
Kojašević5
Owusu Bempah3
Jovančić2
Avramovski1
Cebara1
Jovanović1

Igrač sezone
Jovančić24
Rockov23
Kojašević11
Malbašić7
Planić7
Veselinović7
Mihajlović4
Vukasović4
Lakićević2
da Silva Alves2

Sećanja
Stevan NeštickiNedosanjan san
Stevan Nešticki

Tragična smrt koja ga je zadesila nakon odlične igre za mladu reprezentaciju Jugoslavije protiv ČSSR u Novom Sadu (2:0) na kojoj je bio kapiten našeg tima, prekinula je njegove fudbalske snove...