Vesti / Aktuelno / U Sremu počinje bitka za trofej

U Sremu počinje bitka za trofej20.09.2011. 12:45

Autor: Grof Žekula(1)
Vukićević veruje u svoje izabranike...
Vukićević veruje u svoje izabranike...
O

d 11. maja i nečuvene krađe u finalu prošlogodišnjeg Kup takmičenja, pa sve do sutrašnjeg (15:30h) gostovanja u Pećincima, gde ćemo protiv domaćeg Donjeg Srema započeti ovogodišnji Kup ciklus, prošlo je dosta vremena, ali naše ambicije, da taj pehar konačno zasija u našim vitrinama, ostale su iste. Kako do njega doći, nakon svega viđenog te majske večeri, ne zna niko, ali pobeda u Pećincima i trasiranje puta ka novom finalu mora biti cilj.

Da je tako, na konferenciji za medije u SC “Vujadin Boškov“ uveravao nas je šef struke Dejan Vukićević, koji ističe da sutra ne sme biti opuštanja, da je rival vredan svake hvale i da samo maksimalnim pristupom i borbom u toku 90 minuta, Vojvodina može obezbediti sledeću rundu.

“Imamo velike ambicije kada je Kup u pitanju, a specifičnost i zanimljivost ovog takmičenja, u kome popravnog nema, obavezuju nas na potpunu koncentrisanost i svesnost značaja ovakve utakmice. O tome sam sa igračima juče obavio i razgovor i složili smo se da zajedno želimo do završnice Kupa. Zato prva prepreka i prva stepenica mora biti preskočena. Rival igra tvrdo, sa malo golova, pa sam siguran da će tako biti i sutra. Ovo nam je najvažnija utakmica do sad, pristupamo joj kao da je finalna i samo tako možemo obradovati naše navijače“.

Mojsov i Ljubinković preskočiće i ovaj duel, spremajući se da budu potpuno spremni za subotnji okršaj u Jagodini, dok se Karan takođe lakše povredio te neće sutra istrčati na prelepi sportski kompleks “Suvača“ u Pećincima. Na mestu halfa, uz stenu Trajkovića, će kapiten Medojević, a treba pomenuti da će u veznom redu od prvog minuta zaigrati ljubimac navijača “Stare dame“ Vuk Mitošević, a u napadu poslednje njeno pojačanje i debitant protiv OFK Beograda, Petar Škuletić.

Ko god sutra na sebe navuče crveno-beli dres imaće zadatak da nam ne priredi (neki ranije su to itekako znali i umeli) neprijatno iznenađenje, već da od prvog sudijskog zvižduka pokažu ogromnu želju da se domognu trofeja o kome sanjaju generacije navijača ponosa Novog Sada.

Zato Sremci (što neće biti lako) sutra moraju završiti “na kolenima“, a Vošino ime na listiću u bubnju, kada se budu izvlačili parovi za neredno kolo ovog takmičenja!!!

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery18
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać10

Sećanja
Todor VeselinovićKralj strelaca
Todor Veselinović

Za njega nije bilo igrača koje ne može da predibla, nema situacije iz koje ne može da umiri loptu, ili je ne može uputiti gde je najpotrebnije...