Vesti / Aktuelno / Navijači stali uz Brkića

Navijači stali uz Brkića07.08.2009. 22:37

Autor: fkv.com(11)
Brkić za kapitena!
Brkić za kapitena!
K

ada je sudija Oleg Orijehov dao znak da je utakmica završena jasno se videlo da je na terenu poraz najteže pao golmanu Vojvodine, Željku Brkiću.

U obe utakmice pružio je sasvim solidne partije, mada mu pada na dušu drugi gol koji je postilga ekipa Austrije. Još jednom se pokazala tačnom tvrdnja da je veliki hendikep za tim Vojvodine što nema iskustva igranja pod veštačkim svetlom. U tim uslovima drugačije se prati let lopte, i kao direktna posledica toga Brkić je promašio loptu koja bi u svakoj drugoj situaciji završila u njegovom naručju.

Navijači Vojvodine nisu uzeli na zlo ovu grešku popularnog Brke. Prenećemo samo neke od poruka koje su navijači ostavili na forumu ovog sajta:

Mare: Ljudi polako i sa tom paljbom po Brki, koliko nas je puta samo spasao, desi se i njemu, čovek je...

Mihailov: Tragedija, stvarno tragedija, teško će se spavati noćas a siguran sam da je najteže Brki koji odnosom prema grbu i ponašanjem nije zaslužio da mu se ovo dogodi večeras. Poslednje što treba je da se pravimo pametni ovde i napadamo naše dete!

Panucci: ŽELJKO BRKIĆ je dečko koji zaslužuje sve naše pohvale i divljenje zbog svog odnosa prema našem klubu... Imao je jednu lošu intervenciju, to se svakom desi...

ssnigd: Brka kapiten i pored svega. Nema sumnje da je Stara dama dobila dostojnog naslednika Placa, Vasića, Vereša, Pantelića, Svilara, Marasa i Todića. Nadam se da će i stručni štab imati više sluha i konačno dodeliti kapitensku traku onome koji je zaista zaslužuje a to je naš golman, Željko Brkić.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery18
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać10

Sećanja
Stevan NeštickiNedosanjan san
Stevan Nešticki

Tragična smrt koja ga je zadesila nakon odlične igre za mladu reprezentaciju Jugoslavije protiv ČSSR u Novom Sadu (2:0) na kojoj je bio kapiten našeg tima, prekinula je njegove fudbalske snove...