Vesti / Utakmice / Bez pobednika u Užicu

Bez pobednika u Užicu10.09.2011. 18:32

Autor: fkv.com(12)
Oumaru - strah za protivničke odbrane
Oumaru - strah za protivničke odbrane
F

udbaleri Vojvodine, uprkos činjenici da su dva puta vodili, nisu se u Novi Sad vratili sa celim plenom. Prilike da dođemo do trećeg gola i sva tri boda nisu iskorištene, te je domaćin pred kraj susreta uspeo da dođe do izjednačenja i jednog boda.

Sloboda - FKV 2:2 (1:2)
Strelci - Prtenjak u 36. minutu i Kovačević u 83. minutu za domaće, te Ilić sa penala u 14. minutu i Oumaru u 43. minutu za goste.


Sloboda (trener Ljubiša Stamenković): Božović, Vasilić, Osman, Maksimović, Marić, Vranjković, Kasalica (Kovačević), Goločevac (Pejović), Gojković, Tiago, Prtenjak (Stevančević).

FKV (trener Dejan Vukićević): Supić, Pavlović, Vulićević, Mojsov (16' Novaković), Trajković, Medojević, Ljubinković (46' Karan), Merebašvili (82' Smiljanić), Stevanović, Ilić i Oumaru.

Sudija Danilo Grujić pokazao je žute kartone: Osmanu, Mariću, Kasalici, Prtenjaku (Sloboda), a Supiću, Trajkoviću, Iliću, Novakoviću i Karanu (Vojvodina).

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Mihajlović7
Malbašić6
Subotić6
Kojašević5
Owusu Bempah3
Jovančić2
Avramovski1
Cebara1
Jovanović1

Igrač sezone
Jovančić24
Rockov23
Kojašević11
Malbašić7
Planić7
Veselinović7
Mihajlović4
Vukasović4
Lakićević2
da Silva Alves2

Sećanja
Silvester TakačPrvi strelac šampiona
Silvester Takač

U takmičarkoj sezoni 1965/66. Vojvodina je osvojila prvu šampionsku titulu. Jedan od najzaslužnijih za trijumf, bio je Silvester Takač...