Vesti / Utakmice / Pola tuceta golova na premijeri nove sezone

Pola tuceta golova na premijeri nove sezone24.06.2011. 20:22

Autor: Dejan(7)
U

prvoj utakmici nove sezone, fudbaleri Vojvodine savladali su u prijateljskoj utakmici ekipu Bačke Topole sa 6:1. Meč se igrao tri puta po 30 minuta, a strelci za kombinovani tim Novosađana bili su: Stevanović, Ilić, Čović, Šušnjar i Silađi (2).


Prvih 30 minuta, rezultat 1-1:

FKV: 1. Drinić, 22. Vulićević, 24. Karan, 5. Mojsov, 23. Nestorović, 28. Ađuru, 3. Medojević, 16 Stevanović, 21. Bilbija, 27. Katai, 19. Mudrinski.

Bačka Topola: Kronić, Dragić, Perović, Jovetić, Samardžija, Marković, Bojović, Baštovanov, Čovin, Pavlov, Memešević.

U prvih 30 minuta najistaknutiji pojedinac bio je Nemanja Bilbija. Igrao je iza napadača i odlično je proigravao saigrače, ulazio u šanse i izvodio prekide. Posle kornera sa desne strane, fantastično je centrirao, a lopta je praktično pogodila Stevanovića na "drugoj" stativi za 1-0 u 10-om minutu igre. Dobru partiju je pruzio i Stevanović, koji je bio vrlo agilan. Gosti su postigli jedini pogodak posle greške odbrane u 26-om minutu, a strelac je bio Čovin.


Drugih 30 minuta, rezultat 2-0:

FKV: 30. Lazović, 2. Bečelić, 6. Trajković, 26. Kovačević, 31. Pavlović, 4. Poletanović, 13. Mitošević, 10. Novaković, 55. Čović, 9. Ilić, 18. Jao.

Golove u ovom delu igre postigli su novajlija Čović (prvo ovoletošnje pojačanje, stigao iz italijanske Parme) i Brana Ilić. Pored njih, odličnu partiju je pružio mladi Srđan Bečelić, kao i Mitošević i Jao, koji je odlično ulazio u šanse, ali nije imao sreće da ih kruniše golom.


Trećih 30 minuta, rezultat 3-0:

FKV: 32. Mijatović, 15. Mejić, 7. Zogović, 20. Jovanović, 14. Slijepcević, 8. Radoja. 29. Bižić, 33. Strunjaš, 17. Paunović, 11. Silađi, 25. Šušnjar.

Strelci su bili Šušnjar i Silađi, koji je dva puta matirao golmana gostiju. Šušnjar je ostavio odličan utisak i dokazao da je veliki potencijal! Igrač na kojeg se mora ozbiljno računati.

Za goste su u drugom i trećem delu još nastupili:
Majer, Kažić, Martin, Čeh, Lazarević, Tot, Milovanović, Kaurin, Momčilov, Mezei, Žmukić i Boroš.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Mihajlović7
Malbašić6
Subotić6
Kojašević5
Owusu Bempah3
Jovančić2
Avramovski1
Cebara1
Jovanović1

Igrač sezone
Jovančić24
Rockov23
Kojašević11
Malbašić7
Planić7
Veselinović7
Mihajlović4
Vukasović4
Lakićević2
da Silva Alves2

Sećanja
dr Kosta HadžiOsnivač
dr Kosta Hadži

Nacionalni revolucionar, sportista i sportski radnik, kulturni poslenik, politički prvak, socijalni radnik i uglednik advokatskih organizacija. Začuđujuće je da se toliko energije našlo u venama ovog čoveka...