Vesti / Utakmice / Fenomenalna atmosfera, tragičan fudbal

Fenomenalna atmosfera, tragičan fudbal29.05.2011. 21:58

Autor: fkv.com team(42)
Ovakav Zapad nema niko, svaka čast!!!
Ovakav Zapad nema niko, svaka čast!!!
U

ubedljivo najlošijoj ovosezonskoj predstavi, naročito u drugih 45 minuta, fudbaleri Vojvodine su prvi put poraženi na “Karađorđu“ i sezonu, po običaju, završavaju na trećem mestu (u najboljem slučaju). Ako je ovo, sa naše strane, bila BORBA za drugo mesto, onda je ona i više nego sramotna, jer po prikazanoj igri, potpuno nas je nadigrao gotovo rezervni sastav gostiju. Zašto je to bilo tako – to je pitanje za nekog u Veterniku, koji sebe i dalje zove Vojvodinašem, a to od juče, više nikako ne bi smeo!

Čestitka za nešto što je gostujući klub uradio pre 20 godina, vraćeno nam je paljenjem Istočne tribine. Svi naši napori da učinimo veličanstvenim kraj sezone, pali su u vodu, zarad činjenice da neko namerava da ostvari “približivanje“ odnosa dva kluba – mi možemo biti sportski rivali, ali prijatelji NIKAD! Zato je sve što smo videli juče, bilo i više nego bljutavo, iako je nagoveštaj bio da ćemo videti posve nešto suprotno – fantastičan osećaj ZAJEDNIŠTVA sa ostalim Klubovima našeg Sportskog društva, pokvaren je pokušajem ZAJEDNIŠTVA sa Crvenom zvezdom, kojeg NIKAD NEĆE BITI DOK JE NAS!!!

Što se tiče predstave na zelenom tepihu – ona je bila toliko bedna da ne treba trošiti ni slova za nju! Drugo poluvreme i gledanje igrača kako se šetaju po terenu, bez namere da učine bilo šta po pitanju, barem, časnog poraza (u onakvoj igri nije bilo ni grama časti), dovodi nas do stava da je mnogo toga što je Klub i Tim uradio u minulom periodu, bačeno “niz vetar“. Sve do ove utakmice, bilo je FENOMENALNO, pa ćemo kad podvučemo crtu, ipak reći da smo ponosni na ovu sezonu, izuzev meča poslednjeg kola.

Ako ni zbog čega drugog, ostali su na terenu morali učiniti sve, da ne dozvole ovakav oproštaj Željku Brkiću!

O dešavanjima na tribinama, takođe ne vredi trošiti reči. Osim brojnosti, koja je bila fenomenalna, sve je takođe “prosuto“ određenim postupcima...Avaj – kraj sezone koji ne sanjasmo! Kao po običaju, što se tiče NAŠE Vojvodine, sve se ponovilo. Nama isuviše često...


FKV – Cz 0:2 (0:0)
Strelci – Lazović u 53’ i Kaluđerović u 71’


FKV (trener Zoran Milinković) – Brkić (kapiten), Vulićević, Pavlović, Trajković, Mojsov, Medojević, Tumbasević (73’ Mitošević), Lazetić (71’ Jao), Katai (61’ Stevanović), Ilić, Oumaru.

Cz (trener Robert Prosinečki) – Bajković, Reljić, Tošić, Vilotić (13’ Vešović), Mijailović, Kadu, Isah, Lazović, Borha, Jevtić (82’ Milovanović), Kaluđerović (89’ Perović).

Sudija Dejan Dimitrijević (pomagali mu Jovanović i Davidović) pokazao je žute kartone Vulićeviću (54’), Mitoševiću (74’) i Jaou (84’) kod domaćih, te Reljiću (36’), Borhi (58’) i Kaduu (65’) kod gostiju.


Jedino što je sa meča dobro jesu slike, pa ih pogledajte u Galeriji!!!

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Malbašić20
Meleg12
Trujić11
Paločević10
Babić5
Ašćerić4
Zličić4
Jovančić3
Kovačević2
Trifunović2

Igrač sezone
Malbašić34
Meleg28
Jovančić25
Paločević21
Rockov21
Planić20
Maksimović14
Kovačević14
Vukasović12
Trujić7

Sećanja
Silvester TakačPrvi strelac šampiona
Silvester Takač

U takmičarkoj sezoni 1965/66. Vojvodina je osvojila prvu šampionsku titulu. Jedan od najzaslužnijih za trijumf, bio je Silvester Takač...