Vesti / Utakmice / Fenomenalna atmosfera, tragičan fudbal

Fenomenalna atmosfera, tragičan fudbal29.05.2011. 21:58

Autor: fkv.com team(42)
Ovakav Zapad nema niko, svaka čast!!!
Ovakav Zapad nema niko, svaka čast!!!
U

ubedljivo najlošijoj ovosezonskoj predstavi, naročito u drugih 45 minuta, fudbaleri Vojvodine su prvi put poraženi na “Karađorđu“ i sezonu, po običaju, završavaju na trećem mestu (u najboljem slučaju). Ako je ovo, sa naše strane, bila BORBA za drugo mesto, onda je ona i više nego sramotna, jer po prikazanoj igri, potpuno nas je nadigrao gotovo rezervni sastav gostiju. Zašto je to bilo tako – to je pitanje za nekog u Veterniku, koji sebe i dalje zove Vojvodinašem, a to od juče, više nikako ne bi smeo!

Čestitka za nešto što je gostujući klub uradio pre 20 godina, vraćeno nam je paljenjem Istočne tribine. Svi naši napori da učinimo veličanstvenim kraj sezone, pali su u vodu, zarad činjenice da neko namerava da ostvari “približivanje“ odnosa dva kluba – mi možemo biti sportski rivali, ali prijatelji NIKAD! Zato je sve što smo videli juče, bilo i više nego bljutavo, iako je nagoveštaj bio da ćemo videti posve nešto suprotno – fantastičan osećaj ZAJEDNIŠTVA sa ostalim Klubovima našeg Sportskog društva, pokvaren je pokušajem ZAJEDNIŠTVA sa Crvenom zvezdom, kojeg NIKAD NEĆE BITI DOK JE NAS!!!

Što se tiče predstave na zelenom tepihu – ona je bila toliko bedna da ne treba trošiti ni slova za nju! Drugo poluvreme i gledanje igrača kako se šetaju po terenu, bez namere da učine bilo šta po pitanju, barem, časnog poraza (u onakvoj igri nije bilo ni grama časti), dovodi nas do stava da je mnogo toga što je Klub i Tim uradio u minulom periodu, bačeno “niz vetar“. Sve do ove utakmice, bilo je FENOMENALNO, pa ćemo kad podvučemo crtu, ipak reći da smo ponosni na ovu sezonu, izuzev meča poslednjeg kola.

Ako ni zbog čega drugog, ostali su na terenu morali učiniti sve, da ne dozvole ovakav oproštaj Željku Brkiću!

O dešavanjima na tribinama, takođe ne vredi trošiti reči. Osim brojnosti, koja je bila fenomenalna, sve je takođe “prosuto“ određenim postupcima...Avaj – kraj sezone koji ne sanjasmo! Kao po običaju, što se tiče NAŠE Vojvodine, sve se ponovilo. Nama isuviše često...


FKV – Cz 0:2 (0:0)
Strelci – Lazović u 53’ i Kaluđerović u 71’


FKV (trener Zoran Milinković) – Brkić (kapiten), Vulićević, Pavlović, Trajković, Mojsov, Medojević, Tumbasević (73’ Mitošević), Lazetić (71’ Jao), Katai (61’ Stevanović), Ilić, Oumaru.

Cz (trener Robert Prosinečki) – Bajković, Reljić, Tošić, Vilotić (13’ Vešović), Mijailović, Kadu, Isah, Lazović, Borha, Jevtić (82’ Milovanović), Kaluđerović (89’ Perović).

Sudija Dejan Dimitrijević (pomagali mu Jovanović i Davidović) pokazao je žute kartone Vulićeviću (54’), Mitoševiću (74’) i Jaou (84’) kod domaćih, te Reljiću (36’), Borhi (58’) i Kaduu (65’) kod gostiju.


Jedino što je sa meča dobro jesu slike, pa ih pogledajte u Galeriji!!!

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Malbašić6
Owusu Bempah3
Subotić3
Mihajlović2
Kojašević2
Cebara1
Jovančić1
Avramovski1

Igrač sezone
Rockov13
Jovančić8
Malbašić7
Planić7
Kojašević6
Veselinović5
Vukasović4
da Silva Alves2
Subotić2
Owusu Bempah2

Sećanja
Todor VeselinovićKralj strelaca
Todor Veselinović

Za njega nije bilo igrača koje ne može da predibla, nema situacije iz koje ne može da umiri loptu, ili je ne može uputiti gde je najpotrebnije...