Vesti / Utakmice / Ćiribu-ćiriba, nastradaće i Zvezda

Ćiribu-ćiriba, nastradaće i Zvezda28.05.2011. 18:18

Autor: Grof Žekula(24)
Ovako i sutra pružiti podršku...
Ovako i sutra pružiti podršku...
J

oš 90 minuta i KRAJ!
Kraj sezone koja će SVIMA ostati u SEĆANJU (iz više različitih razloga, ali ekstremno prednjače oni POZITIVNI)!!!

-- Da li smo imali najjači tim u poslednjih 15 godina?
-- Kada ćemo isti takav ponovo imati? Neki ga SIGURNO napuštaju već ovog leta...Mnogi od tih momaka treba (i jesu) da nam budu sportski IDOLI.
-- Koji su sve rezultati dostignuti, postignuti i prestignuti?
-- Da li smo imali (ja se nadam da će i dalje to biti) ODLIČNOG trenera?
-- Da li smo imali sezonu, koja bi da je PRAVDE i normalnih i, pre svega, JEDNAKIH uslova za sve, bila okončana OSVAJANJEM DUPLE KRUNE (ovako može biti, i vrlo verovatno će, sa dve vicešampionske titule)?
-- Da li smo ponosni na njih?

Kad promislite na sva ova pitanja, odgovor na to gde treba da budete u sutra u 17h se samo nameće. Naš "Karađorđe", poslednji put bez reflektora u prvenstvenoj utakmici, JESTE NAŠ DOM! Pokažimo da smo spremni da podrškom uzvratimo onima koji nose nama najdraži dres! Borimo se za vicešampionsku titulu, borimo se da pobedimo taj klub i pokažemo da smo bolji, borimo se za Novi Sad i FK Vojvodinu.

Neki od igrača sutra poslednji put oblače na sebe dres Vojvodine, pa ako se razilazimo, neka nas pamte po tome što smo bili uz njih…Sa njihove strane, naročito ove sezone, sve je bilo FANTASTIČNO, na čemu treba da im ZAHVALIMO (i Milinkoviću i svakom igraču pojedinačno)!!!

Tu je, barem, sve jasno! Takođe, jasno je da na sutrašnjoj utakmici neće nastupiti Merebašvili, dok je Mojsovu kazna umanjena, te će on zauzeti svoje mesto uz Trajkovića. Svi ostali su, takođe, spremni da sutra pokažu da su bolji i da im je mesto ispred ovih drugih (protiv kojih igraju).


Na konferenciji za medije u SC "Vujadin Boškov" u Veterniku, kako i dolikuje, novinarima su se obratili Šef struke Zoran Milinković i Kapiten Željko Brkić. Jasno se slažu da sutra nameravaju da predvode ostale novosadske crveno-bele momke ka onome što bi svima bila istinska satisfakcija – nove pobede.

Milinković je dodao da trijumf u srpskom derbiju ima poseban značaj i posebnu draž, i da sutra, uz sve to,“donosi” i vicešampionsku titulu. “Kod mojih momaka vlada ogromna želja da taj posao sutra obavimo. Nijedan ovosezonski poraz u Novom Sadu, činjenica da smo svi sjajno raspoloženi i spremni, daju nam pravo na optimizam, iako veoma respektujemo sutrašnjeg rivala. Ipak, jasno je šta hoćemo – da trijumfom, stavimo šlag na tortu, na jednu izuzetnu sezonu koja je za nama. Sutra nećemo kalkulisati i igrati na remi. Da igramo na ceo plen imamo obavezu – prema imenu Kluba koji predstavljamo i prema navijačima, za koje se nadam da će nam sutra pružiti podršku, onakvu kakvu samo oni znaju i mogu. Vojvodina jesu njeni igrači i jesu njeni navijači – ako i sutra u borbu uđemo “zajedno” doći ćemo do cilja koji želimo”!

Kapiten Brka se nadovezao rekavši da su u svlačionici svi svesni šta ih očekuje, i da hoće da sutra stave glazuru na sezonu na koju smo svi ponosni. ”Ova generacija je napravila izuzetan uspeh ove godine. Sutra treba da iskoristimo priliku, postanemo vicešampioni i pokažemo da smo bili ekipa vredna svih aplauza koji su nam upućeni za sve ovo vreme. Sa navijačima na našem “Karađorđu” proslaviti pobedu i veličanstveni kraj sezone, biće motiv za svakog od nas, koji ćemo se sutra na terenu, baš kao i oni na tribinama, boriti za PONOS Novog Sada i njegovu “Staru damu”, koja nam je svima u srcu”, rekao je “Jedan je Brka Kapiten”.


Kad Milinković i Brkić pozivaju, za Tebe nema dileme – za njih je čast navijati. Zato dođi sutra, jer “Karađorđe” mora ove sezone ostati neosvojen! U tome će nam svesrdno pomoći Vošini Odbojkaši, Vaterpolisti i Rukometaši (osvajači nacionalnog Kupa). Kad je sve ovako, kad je “žurka” spremna, Ti na istu pozvan…Dođi da budemo (ZA)JEDNO i pokažemo da smo najbolji!!!!

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery18
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać10

Sećanja
Todor VeselinovićKralj strelaca
Todor Veselinović

Za njega nije bilo igrača koje ne može da predibla, nema situacije iz koje ne može da umiri loptu, ili je ne može uputiti gde je najpotrebnije...