Vesti / Aktuelno / Kralj Abu "Igrač sezone", pehari i Brki i Mojsovu

Kralj Abu "Igrač sezone", pehari i Brki i Mojsovu28.05.2011. 15:36

Autor: fkv.com team(4)
Najbolji igrač i najbolji strelac
Najbolji igrač i najbolji strelac
U

ime uredništva sajta fkvojvodina.com, pre početka sutrašnjeg derbi meča JSL, koji će i odlučiti koji će od dva protivnika postati vicešampion države, laureatima će biti dodeljene nagrade za ostvareni uspeh u sezoni 2010/2011.

Sedmu godinu za redom, u već tradicionalnom izboru, navijači Vojvodine i čitaoci sajta i foruma izabrali su “Igrača sezone“. Ove godine je to fenomenalni Kamerunac – Abubakar Oumaru. I pre glasanja vezanog za sutrašnju utakmicu, naš Abu je odneo pobedu u izboru i na veličanstven način došao do ovog pehara, koji će mu u ime sajta biti dodeljen pred sutrašnji meč, a koji će biti svedočanstvo da je slavodobitnik bio najbolji u sezoni 2010/2011. Iza sebe je, na listi, ostavio Željka Brkića i Georgi Merebašvilija.

Njegovo zalaganje na terenu, borba i želja koju pokazuje na svakoj utakmici, od kad je minulog leta obukao crveno-beli dres, kao i golovi (najbolji strelac ekipe) kojima je direktno uticao na brojne pobede i našu neopisivu radost, ne mogu da ostave ravnodušnim niti jednog navijača “Stare dame“ srpskog fudbala.

Tako će se Oumaru pridružiti sledećim pobednicima i osvajačima nagrade “Igrač sezone“ u izboru sajta fkvojvodina.com:

2004/2005 – Ivica Francišković
2005/2006 – Jozef Kizito
2006/2007 – Ranko Despotović
2007/2008 – Gojko Kačar
2008/2009 – Jozef Kizito
2009/2010 – Slobodan Medojević
2010/2011 – Abubakar Oumaru


Takođe, sutra će još dvojica naših fudbalera dobiti pehare i poklone – Daniel Mojsov, kao strelac “Najznačajnijeg gola sezone“ (onaj drugi na utakmici finala nacionalnog Kupa, koji smo mi navijači Vojvodine okupljeni oko pomenutog sajta i foruma, priznali, za razliku od sudije Veselinovića) i Željko Brkić, kao istinski vođa sjajne ekipe, koji će sutra poslednji put braniti gol Kluba koji nam je svima u srcu.

Po okončanju sezone, uredništvo sajta fkvojvodina.com, organizovaće i akciju izbora “Gola sezone“, u kojoj je prošle godine pobedio Mario Đurovski, a glasanje će biti omogućeno svim ljubiteljima najvažnije sporedne stvari, na glavnoj stranici sajta.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery18
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać10

Sećanja
FK Vojvodina u prošlostiJedan jedini klub
FK Vojvodina u prošlosti

Priča Fudbalskog Kluba Vojvodina započinje u proleće sad već davne 1914. godine. Dok se svet spremao za rat, grupa omladinaca rešila je da osnuje fudbalski klub...