Vesti / Utakmice / Nula u Smederevu, kota 2 na vidiku

Nula u Smederevu, kota 2 na vidiku26.05.2011. 09:11

Autor: fkv.com team(7)
Nije zatresla mrežu u Smederevu...
Nije zatresla mrežu u Smederevu...
U

utakmici pretposlednjeg kola ovosezonske JSL, Vojvodina je sa gostovanja u Smederevu u Novi Sad donela jedan bod, ponovo ostavši neporažena, te će u nedelju od 17h, na svom “Karađorđu“ u direktnom duelu sa Crvenom zvezdom, odlučivati o vicešampionskoj poziciji. Za to će četi Zorana Milinkovića biti potrebna pobeda, o kojoj svi u Novom Sadu razmišljamo, jer samo će ona biti istinska kruna izuzetne sezone, koju su imali momci koji nastupaju za "Staru damu“ srpskog fudbala.


Smederevo – FKV 0:0

Smederevo (trener Dragan Đorđević): Ranković, Milosavljević, Radosavljević (Lekić 89’), Ognjanović, Grković, Jerinkić, Živković, Kovačević (Todorov 89’), Stevanović (Bojatović 80’), Stanić, Ćeran.

FKV (trener Zoran MIlinković): Pajović, Stevanović, Pavlović, M.Novaković, Karan, Medojević, Mitošević, Lazetić, Katai (Merebašvili 63’), Ilić (Bilbija 82’), Oumaru (Jao 74’).

Sudija Milan Jeremić (pomagali mu Minić i Veljović) pokazao je žute kartone Radosavljeviću (90’) kod domaćih, te Medojeviću (62’), Merebašviliju (65’) i Oumaruu (72’) kod naših.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery18
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać10

Sećanja
Zdravko RajkovGolgeter iz zasede
Zdravko Rajkov

Roma je vodila 4:1 i time je izjednačila rezultat iz prve utakmice. Svaki dalji gol rešavao je sudbinu meča. Tada je Rajkov stupio u akciju: jedan za drugim postigao je četiri gola...