Vesti / Aktuelno / Informacije o organizovanom odlasku na finalnu utakmicu Kupa Srbije

Informacije o organizovanom odlasku na finalnu utakmicu Kupa Srbije04.05.2011. 20:20

Autor: fkv.com Team(9)
Vreme je da budu zajedno...
Vreme je da budu zajedno...
P

oštovani navijači „stare dame“,

polako se približavamo najvažnijem susretu sezone, u kojem će naša Voša u borbi za prvi trofej u domaćem kupu snage odmeriti sa beogradskim Partizanom. Fudbalski klub Vojvodina obezbedio je besplatan prevoz i kartu za svakog zainteresovanog pojedinca, koji je rad da se 11. maja uputi na finalnu utakmicu Kupa Srbije i podrži novosadski tim u ovom iskušenju.

Svi zainteresovani za odlazak na finalnu utakmicu mogu se prijaviti u prodavnici navijačke opreme na severnoj tribini stadiona „Karađorđe“ svakog dana u periodu 12-20 časova, a na dan utakmice u periodu 12-15 časova. Svaki pojedinac je pri prijavljivanju dužan da sa sobom ponese neki lični dokument (lična karta, vozačka dozvola, pasoš, zdravstvena knjižica, pokazna karta...) na osnovu kojih se može utvrditi njegov identitet, i po završetku prijave će mu biti uručena karta i dodeljen broj autobusa kojim će biti prevežen do stadiona na kojem se igra finale, a nakon završetka utakmice nazad u Novi Sad.

Navijači koji se odluče da na ovu utakmicu idu sopstvenim prevozom, karte će takođe preuzimati odmah po prijavljivanju u prodavnici navijačke opreme na severnoj tribini, pri čemu je takođe potreban neki od navedenih dokumenata radi potvrde identiteta.

Polazak autobusa u organizaciji kluba na finalnu utakmicu zakazan je za sredu 11. maj u 15:30 časova, kod južne tribine stadiona „Karađorđe“. Navijači Vojvodine biće smešteni na istočnoj tribini stadiona Crvene Zvezde, a finalna utakmica počinje u 20:15 časova.

Za sve potrebne informacije možete se obratiti na telefon 065/555-1989.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery18
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać10

Sećanja
Stevan NeštickiNedosanjan san
Stevan Nešticki

Tragična smrt koja ga je zadesila nakon odlične igre za mladu reprezentaciju Jugoslavije protiv ČSSR u Novom Sadu (2:0) na kojoj je bio kapiten našeg tima, prekinula je njegove fudbalske snove...