Vesti / Utakmice / Hajdučki se popeti na Kulu

Hajdučki se popeti na Kulu19.04.2011. 17:57

Autor: Grof Žekula(6)
U

sredu od 16h, uz besplatan ulaz, na “Karađorđu“ ćemo ugostiti kulski Hajduk. Posle subotnje euforije, ulazimo u, možda, odlučujuću nedelju u prvenstvenoj trci. Prija nam sve što crveno-beli momci uradiše ovog proleća, jer polako ispisuju najsvetlije stranice novije Vošine istorije. Zato ćemo ići, jer tako nalaže naš Komadant Milinković, korak po korak, utakmicu po utakmicu, protivnik po protivnik. Temelji su udareni sjajnim pobedonosnim nizom, i što je najvažnije, odnosom prema Grbu, koji nama znači više od života. Zato u njih (više) ne sumnjamo, već čvrsto verujemo, a kako smo aplauza još uvek dužni toj “četi odabranih“, ostaje nam da ih maksimalno podržimo, jer su to i više nego zaslužili!!!

Zato znamo gde nam je svima mesto – pored i uz njih do kraja! Ne možemo od njih očekivati maksimum, a sami ga ne pružiti u situaciji u kojoj će sve biti značajno i kada trofej-tas može konačno prevagnuti na našu stranu! Čekali smo decenijama, prilika je više nego odlična!!!


Pred meč sa Kuljanima, na konferenciji za medije u SC "Vujadin Boškov" u Veterniku, predstavnicima “sedme sile“, obratili su se Ser Zoran Milinković i vihorni Miroslav Stevanović, koji će sutra na teren od prvog minuta, umesto Nikole Lazetića, koji pauzira zbog parnih kartona (svi ostali igrači konkurišu za tim).

Milinković je rekao da Vojvodinu sutra čeka težak posao i da se pomalo plaši sutrašnjeg ogleda, jer nas meč sa Hajdukom čeka nakon jedne utakmice u kojoj se tim dobro “ispraznio“, kako fizički, tako i emotivno, a moraćemo na duel protiv protivnika kojem “gori pod nogama“, što se opstanka tiče, i koji, shodno tome, nema šta da izgubi. “Hajduk je izašao iz krize koja ga je dugo pratila ove sezone, i predvođeni tako iskusnim stručnjakom, dolaze na “Karađorđe“ sa jasnom namerom da “uberu“ koji bod, ako je moguće, jer bi im isti mnogo značio u nastojanjima da ostanu Superligaši. Toga smo svesni svi i tako ćemo se sutra i ponašati na utakmici – ne zanima nas bodovna razlika, ni pozicija na tabeli, već moramo naći novu energiju, kako bi sva tri boda ostala u Novom Sadu. Želja je jasna – nastaviti trijumfalni niz, što neće biti lako ostvariti. Tačno je da je radni dan, ali želimo da na Stadionu bude puno onih koji vole Vojvodinu, koji će pokazati da izuzetno cene ono što radi ova generacija, i da nas podrškom “ponesu“ ka još jednoj pobedi. Pritisak je sve veći, svi zajedno moramo raditi na tome da mu odolimo“, završio je Ser Zoran.

Stevanović zna da će utakmica biti teška, da svi očekujemo novi maksimalni pristup obavezama, kako od njega, tako i od njegovih saigrača, te da su oni spremni, da uz naše navijanje, to i prirede. “Dođite sutra na “Karađorđe“, navijajte za nas, mi ćemo vratiti borbom na terenu i nastavkom uspešne serije. Nema nam druge, ako svi želimo da Vojvodina bude NAJBOLJA“, jasan je Boske.


Jer želimo to? Naravno. Zato sutra (pa i dalje) “priskačemo“ u pomoć. Velika je čast podržati ovakvu ekipu (zaista je puno toga uradila ove sezone!!!) u njenom nastojanju da nam ispuni snove!!!

Znate gde morate biti sutra od 16-18h!!! Vidimo se tamo, da još jednom, zajedno, ovoga proleća uživamo i slavimo.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery18
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać10

Sećanja
Dobrosav KrstićSkromni as
Dobrosav Krstić

On je tako dobro pazio Puškaša na Nep stadionu 1956-e, uvek je bio kraj njega, uvek je bio brži, uvek mu je odnosio loptu i činio je to na tako fer način, takoreći bez dodira...