Vesti / Utakmice / Kada Ti, na teren istrčiš…

Kada Ti, na teren istrčiš…15.04.2011. 20:06

Autor: Grof Žekula(16)
Detalj sa jesenjeg duela...
Detalj sa jesenjeg duela...
A

ko zver staviš u bezizlazan položaj, ona će napasti svim silama. To je hrabrost onoga koji je osuđen na propast!!!

Sutra od 19:30h neće biti ništa drugačije. Protivnik želi našu propast, i to odavno, a na nama je da pokažemo, da je zver u nama spremna da se do poslednjeg daha bori. I da nećemo biti osuđeni na nju, nego baš naprotiv...Sve viđeno ovoga proleća, garantuje nam da imamo kvalitet (momci u crveno-belom i stručni štab) dostojan toga da ga, pre svega, mi poštujemo i pružimo mu podršku. Ako protivnik to neće, neka mu je “sa srećom”. Sutra počinje operacija “Vojvodina osvaja trofej”, u inat svima.

Poštovani fudbaleri i Gospodine Milinkoviću – učinite sve da sutra, nakon predstave, bez obzira na njen konačan ishod, zaslužite naš aplauz. Mi u Vas verujemo, a Vi ćete nam lako, BORBOM i ZALAGANJEM u toku 90-ominutne borbe, vratiti sve smislom koji nam tera krv kroz vene, vazduh u pluća i osmeh na lica. Zato samo hrabro – jer ovosezonska Vojvodina drugačije i ne zna!!!

Bez obzira ko će sutra istrčati na teren (a imasmo ogromne kadrovske probleme u minulom periodu) zadatak je jasan – BITI KAO JEDAN! Oni koji će biti na terenu, oni koji će sedeti na klupi, kao i mi na tribinama! Sutra smo SVI zajedno FK VOJVODINA!!!


Na konferenciji za medije u SC “Vujadin Boškov” u Veterniku, pred naše gostovanje u Beogradu, predstavnicima sedme sile su se obratili Šef struke Zoran Milinković i Kapiten Željko Brkić. Obojica se slažu da izlazimo na megdan kvalitetnoj ekipi, ali i da je pravo vreme da pokažemo onaj kojim mi raspolažemo.

Milinković je dodao da podatak da se sutra “bijemo” sa timom koji je važeći šampion države i učesnik poslednje LŠ, govori sam po sebi dosta. “Svesni smo njihovog potencijala, jer je ekipa našeg sutrašnjeg protivnika sastavljena od pravih asova. Takođe, ovo je veoma važna utakmica i za nas i još veći izazov. Derbi će odlučiti detalji i nadahnutost pojedinaca. Naše samopouzdanje je veliko i sutra je idealna prilika da još jedanput ovog proleća pokažemo koliko vredimo. Raspoloženi smo, karakter nam je jak, ali sa potpunim mirom i maksimalno koncentrisani čekamo sutrašnji prvi zvižduk glavnog sudije. Do onog poslednjeg, izgaraćemo za dres Vojvodine, kako bi ostvarili ono što želimo”.

Najbolji srpski golman je jasan – “Nema šta puno da se priča i sve ćemo, saigrači i ja, zboriti na terenu. Igramo protiv ekipe koja je već godinama dominantna u našem fudbalu i prepuna ex-internacionalaca, koji imaju taj kvalitet za velike utakmice, kakva je sutra na programu. Sve je to samo motiv više za nas, jer želimo svima da stavimo do znanja da je i Vojvodini mesto u vrhu srpskog fudbala, jer i ona ima kvaliteta na pretek. Ne sumnjam u fanatičnu podršku naših navijača, a samo zajedno možemo do cilja, i ispunjenja želje koju imamo svi mi kojima je Vojvodina u srcu”.


Kada se sutra oko 21:25h na stadionu na kojem budemo imali megdan (kako na terenu, tako i na tribinama) zaori “Doš’o je i taj dan...“, omogućite nam da mi tu pesmu (ne naši suparnici) nastavimo na onaj način, kako jedino ona mora da zvuči. Onako drugačije, ne prija našim ušima!

Kada već igramo u nekakvom “Hramu fudbala” (kako ga “tamo” nazivaju), a po pesmi koju želimo da otpevamo neko “umire”, zajednički održimo "opelo", pobedničkom pesmom u subotnje veče!

Amin!!!

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery18
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać10

Sećanja
Stevan NeštickiNedosanjan san
Stevan Nešticki

Tragična smrt koja ga je zadesila nakon odlične igre za mladu reprezentaciju Jugoslavije protiv ČSSR u Novom Sadu (2:0) na kojoj je bio kapiten našeg tima, prekinula je njegove fudbalske snove...