Vesti / Utakmice / Brana ne sluša (hevi) metalce

Brana ne sluša (hevi) metalce02.04.2011. 17:33

Autor: fkv.com team(14)
Željko Brkić brani penal
Željko Brkić brani penal
G

olom Brane Ilića u 75. minutu, fudbaleri Vojvodine ostvarili su petu uzastopnu ovoprolećnu prvenstvenu pobedu. Nakon što je Sremac pokazao da mu ne godi Jagodinsko pivo, niti da simpatiše ivanjički krompir, danas je svima stavio do znanja da njegovim ušima ne prija metal, već se sa novosadskim tamburašima, u “Srpsku Atinu“ vraća sa nova tri boda. Ilić je golovima rešio tri uzastopna gostovanja, i tako pokazao da je zasluženo bio na spisku reprezentativaca.

Pobedu nam je omogućio onaj drugi – naš Kapiten, nesavladivi Željko Brkić, koji je kapitenu domaćih Otaševiću, odbranio penaltik u 47. minutu, nakon što je sudija Marko Popović dosudio isti kada je Medojević faulirao Betolingara, i time pokazao kako se, sa trakom oko ruke, predvodi ekipa!

U tom odlučujućem, 75. minutu, Pavlović je probio levi bok (nakon proigravanja Lazetića) i centrirao, a Tumbasević, od koga je čitava akcija i potekla nekoliko sekundi ranije, u skoku spušta loptu Brani Iliću, koji je leđima okrenut golu. Njegov (za)okret ka golmanu Bogunoviću, oslobađanje od pratnje na leđima i egzekucija levicom u rašlje, bila je dovoljna za našu novu radost. Posle ovakvog poteza, šta drugo reći, nego: BRANO MAJSTORE!

Crveno-beli voz napušta stanicu u Kragujevcu i vraća se pobedonosno u Novi Sad. Na našem “Karađorđu“, u toku naredne nedelje dva puta odmeravamo snage sa užičkom Slobodom, sa zadatkom da u sredu završimo posao u Kupu i plasiramo se u finale istog takmičenja, a za vikend, da upišemo šesti trijumf za redom u prvenstvu!


20 kolo JSL
Metalac – FKV 0:1 (0:0)
Strelac: Brana Ilić u 75’


Metalac: Bogunović, Adamović, Nenadić, Otašević (kapiten), Gojak, Svojić, Lukić, Simović (Hamond), Stošković (Bajić), Pavlović, Misdongard.

FKV: Brkić (kapiten), Vulićević, Pavlović, Karan, Mojsov, Medojević, Tumbasević, Katai (Mitošević), Lazetić (Bilbija), Ilić, Jao (Stevanović).

Žuti kartoni: Misdongard i Pavlović kod domaćih, te Medojević i Mojsov kod naših.


SLIKE POGLEDAJTE U GALERIJI !!!

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Radulović6
Vukanović6
Zukić6
Milosavljević4
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Ivanović2
Índio2
Vukić1

Igrač sezone
Vukanović21
Radulović20
Milosavljević15
Zukić14
Zady Sery14
Índio14
Čumić12
Carević8
Rosić8
Rosić6

Sećanja
Zdravko RajkovGolgeter iz zasede
Zdravko Rajkov

Roma je vodila 4:1 i time je izjednačila rezultat iz prve utakmice. Svaki dalji gol rešavao je sudbinu meča. Tada je Rajkov stupio u akciju: jedan za drugim postigao je četiri gola...