Vesti / Utakmice / Sledeća stanica - Ivanjica

Sledeća stanica - Ivanjica11.03.2011. 18:16

Autor: Grof Žekula(0)
Ponovo u Ivanjici - Miroslav Vulićević
Ponovo u Ivanjici - Miroslav Vulićević
N

akon dva uvodna kola i dve vezane identične pobede, koje su ostvarene sa određenom dozom “muke“, a pred jednu od najvažnijh utakmica ovog proleća, protiv užičke Slobode sledeće srede (prva utakmica polufinala Kupa), novosadska “Stara dama“ će put Ivanjice (meč zakazan za subotu u 14:30h), uz nadu svih nas da tamo neće sve završiti "krompirom" (čuvenim u ovom mestu) što se golova i bodova tiče.

Na terenu neće biti Lazetića (parni kartoni) i sasvim je sigurno da će ga zameniti Stevanović. Pavlović je “odradio“ meč suspenzije i vratiće se na poziciju kraj leve aut-linije, a neka raduje podatak i da je Dejan Karan ušao u pun intenzitet treninga i da će vrlo brzo konkurisati “nesalomivima“ Trajkoviću i Mojsovu.

Na konferenciji za medije u SC “Vujadin Boškov“ u Veterniku, predstavnicima “sedme sile“ obratili su se šef struke Zoran Milinković i prvotimac Miroslav Vulićević, koji je baš iz ivanjičkog Javora došao u Novi Sad. Obojica “znaju“ da sutra neće biti lako, ali se nadaju boljem, čvršćem i efikasnijem pristupu, nego na prethodnom prvenstvenom meču.

Milinković je naglasio da nas čeka “neprijatna“ utakmica, protiv ekipe koja već godinama gradi (i u tome uspeva) imidž “tvrde“ ekipe. “Protiv Javora ništa slučajno ne može da se desi, i od svojih izabranika zahtevaću da budu pametni i organizovani. Upravo organizovanost mora biti na značajno većem nivou, što nas minuli meč protiv BSK-a mora poučiti, pre svega u segmentu fudbalske predstave, kada moramo sprečiti protivnikovu kontra-igru. Uprkos na “profil“ (pomenut gore) igre Javora, u veoma dobrom raspoloženju putujemo u Ivanjicu, sa željom da nastavimo niz prolećnih pobeda“, završio je izlaganje šef struke Vojvodine.

“Samo dva meča propustih od kad dres Javora zamenih Vošinim“ Vulićević je dodao da dobro poznaje ekipu kojoj On i saigrači gostuju sutra, i da garantuje da je to jedan od “težih“ domaćina. “Moramo i možemo puno bolje nego u sredu. Dobro je da bodove upisujemo i kada ne igramo onako kako mi i navijači želimo, ali sutra nam je zadatak da predstavom i pobedom popravimo utisak, koji je stečen posle utakmice na “Karađorđu“ protiv BSK-a. Na sve smo spremni, daćemo maksimum i bodove doneti u Novi Sad“, veli Miroslav.

To bi bilo sjajno. Sa tri pobede, puno samopouzdanja, saznanjem da moramo 90 minuta “raditi“ na terenu, jer ništa ne dolazi “samo od sebe“, dočekati početak završnice Kup nadmetanja.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery18
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać10

Sećanja
Zdravko RajkovGolgeter iz zasede
Zdravko Rajkov

Roma je vodila 4:1 i time je izjednačila rezultat iz prve utakmice. Svaki dalji gol rešavao je sudbinu meča. Tada je Rajkov stupio u akciju: jedan za drugim postigao je četiri gola...