Vesti / Utakmice / Partizanovi navijači skandirali ubici

Partizanovi navijači skandirali ubici12.04.2009. 21:38

Autor: fkv.com(0)
Z

amalo smo danas gledali fudbal. Zamalo smo danas bili svedoci istinskog fudbalskog spektakla. Danas smo videli nadahnutu Vojvodinu, Vojvodinu koja bila spremna da napadne i nadigra favorizovanog neprijatelja. Ali na scenu je stupio sudija Ninoslav Spasić,ovekovečeni navijač armijskog kluba. Da li je slučajnost da derbi porvenstva sudi čovek koji je prošle godine dobio kaznu zbog pomaganja partizanu?

Fantastično prvo poluvreme crveno-belih. Mrđa je u 6. i 14. minutu regularno postigao dva pogotka. Nad njim je napravljen i čist prekršaj za kazneni udarac, Aleksić je imao dve stopostotne šanse a Buačeva prevazila i taj postotak. Sve je to ipak bilo samo dovoljno za 0:0 na kraju poluvremena. Vraća se kriza, vraćaju se devedesete a vraća se i siledžijsko ponašanje fk partizan. Zbog čega se uopšte igrala danas utakmica ako su gosti iz Beograda morali da pobede danas? Farsa i lakrdija.

Početkom drugog poluvremena sudija sa svojim pomoćnicima daje vetar u leđa a to im je bilo i sasvim dovoljno da osvoje tri boda u Novom Sadu.

Kome je na čast neka mu je.

Tzv. navijači iz Beograda su pokazali svoje pravo lice veličajući ubistvo i ubicu Dejana Dimitrijevića. Parole "Završićete svi u crno-belom loncu" i "Polupani lončići, šerpe i poklopčići" svedočiće ko su i šta su. Zašto policija nije intervenisala, zašto je delegat ćutao i dozvolio da ovakva gadost bude okačena na istočnoj tribini?

Sad izračunajte protiv koga smo sve igrali danas.

Strelci su bili: Dijara u 51. i Moreira u 70. minutu

Žuti kartoni: Fejsa, Tomić, Dijara, Petrović (Partizan), Stošić (Vojvodina).

Vojvodina: Kesić - Stošić, Peković, Lovrić, Kizito - Lazetić (Lakić), Buač, Popović (Trivunović) - Tadić, Aleksić (Đurovski) - Mrđa.

Partizan: Ml. Božović - Stevanović, Đorđević, Gavrančić (Knežević), Obradović - Fejsa, Moreira - Tomić, Ljajić (Petrović) - Dijara, Ilić (Vujović).

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery18
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać10

Sećanja
Silvester TakačPrvi strelac šampiona
Silvester Takač

U takmičarkoj sezoni 1965/66. Vojvodina je osvojila prvu šampionsku titulu. Jedan od najzaslužnijih za trijumf, bio je Silvester Takač...