Vesti / Utakmice / Vojvodina startovala četvorkom

Vojvodina startovala četvorkom28.06.2009. 09:55

Autor: Dnevnik(0)
O

mladinac - Vojvodina 0:4 (0:2)

Fudbaleri Vojvodine uspešno su prebrodili premijernu pripremnu utakmicu protiv člana Područne novosadske lige Omladinca u Stepanovićevu, pobedivši 4:0 (2:0). Golove za Novosađane postigli su Mrđa u 29, Stjepanović u 40. i Hucišvili u 72. i 86. minutu.

Prema najavama, Vojvodina je odigrala poluvremena s različitim postavama, kako bi novi trener Dragoslav Stepanović imao uvid u kvalitete i mogućnosti svih svojih pulena. Ovo je bila prva utakmica u pripremnom periodu za crveno-bele, a nastaviće praksu odigravanja mečeva u ritmu sreda-subota, pa je već u planu naredni meč u Gajdobri.

Treninzima su se priključili Mrđa, Kizito i Aleksić, i uspešno odigrali na terenu u Stepanovićevu, a dvojac novajlija iz Javora, Vulićević i Ađuru, bili su u startnih jedanaest.

U prvoj postavi su bili: Ristić, Vulićević, Pavlović, Karan, Peković, Ađuru, Stjepanović, Popović, Mrđa, Đurovski i Maksimović. U drugom poluvremenu na teren su izašli: Drinić, Jovanović, Kizito, Lovrić, Zogović, Mitošević, Tumbasević, Smiljanić, Hucišvili, Stevanović i Aleksić, a ušao je još i Stančetić.

- Zadovoljan sam angažovanjem igrača, iako je na terenu bilo i međusobnih razumevanja i nerazumevanja. Prva postava je bila odlična, druga malo slabija, ali treba to razumeti jer je bila sastavljena od mladih igrača. Nisam zadovoljan time što smo napravili malo šansi i postigli malo golova, ali ćemo nastaviti s pripremnim utakmicama, jer se tako najbolje stiče neophodno samopouzdanje i vidi se koliko se u igru uključuju segmenti s treninga - istakao je posle utakmice trener Voše Dragoslav Stepanović.

Na utakmici je bilo prisutno oko 500 gledalaca. Među njima se našao i najverovatnije novi napadač Štutgarta, Milan Lane Jovanović.

M. R.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery19
Zukić15
Milosavljević15
Korać14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12

Sećanja
Zdravko RajkovGolgeter iz zasede
Zdravko Rajkov

Roma je vodila 4:1 i time je izjednačila rezultat iz prve utakmice. Svaki dalji gol rešavao je sudbinu meča. Tada je Rajkov stupio u akciju: jedan za drugim postigao je četiri gola...