Vesti / Aktuelno / Videoton "ispalio" Vošu!

Videoton "ispalio" Vošu!29.01.2011. 18:18

Autor: Mondo.rs(4)
F

udbaleri Vojvodine vraćaju se iz Mađarske neobavljena posla. Utakmica između jesenjeg prvaka Mađarske, Videotona i Novosađana, čiji su detalji utanačeni još pre dve nedelje, nije odigana.

Nekorektno i neprofesionalno poneli su se čelnici Videotona. Iako je dogovoreno da se meč odigra na glavnom terenu stadiona Šoštoi (ili pak na terenu sa prirodnom podlogom), Mađari su na opšte iznenađenje odredili da se utakmica igra na terenu sa veštačkom travom.

Kako fudbaleri Vojvodine nisu imali odgovarajuću obuću (patike) za igranje na takvoj podlozi, a oprema Videotona je već poslata u Španiju gde ova ekipa nastavlja pripreme, utakmica nije odigrana. Za neverovati je činjenica da vodeći klub jedne ozbiljne zemlje nema u svom ekonomatu po par rezervnih kopački za svakog igrača, saopšteno je iz Vojvodine.

Novosadski klub je saopštio da je poziv na gostovanje i prijateljsku međunarodnu utakmicu sa Videotonom shvatio ozbiljno i profesionalno. Shodno tome, klub je preduzeo sve uobičajene mere i radnje koje se čine u takvim slučajevima, poštujući dogovor dva kluba, što se za mađarsku stranu ne može reći.

FK Vojvodina će o ovome slučaju zvanično izvestiti Fudbalsku federaciju Mađarske.

Vojvodina, eto, nije odigrala ni treći, planirani meč tokom zimskih priprema (prethodna dva otkazana zbog snega u Srbiji).

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery18
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać10

Sećanja
Dobrosav KrstićSkromni as
Dobrosav Krstić

On je tako dobro pazio Puškaša na Nep stadionu 1956-e, uvek je bio kraj njega, uvek je bio brži, uvek mu je odnosio loptu i činio je to na tako fer način, takoreći bez dodira...