Vesti / Utakmice / Četiri gola za bod

Četiri gola za bod09.04.2009. 00:28

Autor: Mondo(0)
O

d gotovog veresija, pa onda opet od gotovog veresija! Neverovatan meč odigrali su Čukarički i Vojvodina na Banovom brdu gde je postignuto čak osam golova, a belo-crni dva puta su stizali vođstvo gostiju od dva gola!

Na Banovom brdu, Čukarički, kojem gori pod nogama, i Vojvodina odigrali su utakmicu koja će se pamtiti. Vojvodina je vodila 2:0, Čukarički je za tri minuta drugog poluvremena stigao vođstvo Novosađana, potom su "lale" za tri minuta ponovo stekle dva gola prednosti, a Čukarički je osvojio bod golom u 93. minutu!

Vojvodina je brzo povela 2:0, golovima Mrđe u četvrtom minutu i Dušana Tadića iz penala (posle prekršaja nad Mrđom) i očekivalo se da utakmica dobije mirniji tok. Ali, u samo nekoliko minuta drugog poluvremena Čukarički je došao do izjednačenja! Još jednom se pokazalo da je 2:0 "najopasniji rezultat", što bi rekli neki stručnjaci.

Doskorašnji igrač Vojvodine Judžin Sepuja iz Ugande nagovestio je preokret golom u 47. minutu, a Albert Nađ je posle tri minuta postigao izjednačujući gol.

Tim sa Banovog brda imao je još dve velike prilike za potpuni preokret, ali je umesto toga Vojvodina ponovo stekla dva gola viška preko Veseljka Trivunovića i ponovo Dragana Mrđe. Ali, tu nije bio kraj.

Čukarički je do kraja meča uspeo da smanji golom Džiknića, a u poslednjim trenucima Višnjić je doneo veliki bod ekipi sa Banovog brda.

Čukarički - Vojvodina 4:4 (0:2)

/Sepuja 47', Nađ 50', Džiknić 79', Višnjić 90+3' - Mrđa 4' i 74', Tadić 22'p, Trivunović 71'/

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Mihajlović8
Malbašić6
Subotić6
Kojašević5
Okeuhie Eze4
Owusu Bempah3
Jovančić2
Avramovski1
Jovanović1
Zličić1

Igrač sezone
Jovančić25
Rockov23
Kojašević11
Malbašić7
Planić7
Veselinović7
Okeuhie Eze5
Vukasović5
Mihajlović4
Radovanović4

Sećanja
Sima MilovanovVečiti kapiten
Sima Milovanov

Mada najmlađi po stažu u ekipi, preuzeo je žutu traku od Avramovića zbog standardne forme i odgovornog mesta u timu. Njegov desetogodišnji staž u ulozi kapitena jedan je od najdužih...