Vesti / Utakmice / Četiri gola za bod

Četiri gola za bod09.04.2009. 00:28

Autor: Mondo(0)
O

d gotovog veresija, pa onda opet od gotovog veresija! Neverovatan meč odigrali su Čukarički i Vojvodina na Banovom brdu gde je postignuto čak osam golova, a belo-crni dva puta su stizali vođstvo gostiju od dva gola!

Na Banovom brdu, Čukarički, kojem gori pod nogama, i Vojvodina odigrali su utakmicu koja će se pamtiti. Vojvodina je vodila 2:0, Čukarički je za tri minuta drugog poluvremena stigao vođstvo Novosađana, potom su "lale" za tri minuta ponovo stekle dva gola prednosti, a Čukarički je osvojio bod golom u 93. minutu!

Vojvodina je brzo povela 2:0, golovima Mrđe u četvrtom minutu i Dušana Tadića iz penala (posle prekršaja nad Mrđom) i očekivalo se da utakmica dobije mirniji tok. Ali, u samo nekoliko minuta drugog poluvremena Čukarički je došao do izjednačenja! Još jednom se pokazalo da je 2:0 "najopasniji rezultat", što bi rekli neki stručnjaci.

Doskorašnji igrač Vojvodine Judžin Sepuja iz Ugande nagovestio je preokret golom u 47. minutu, a Albert Nađ je posle tri minuta postigao izjednačujući gol.

Tim sa Banovog brda imao je još dve velike prilike za potpuni preokret, ali je umesto toga Vojvodina ponovo stekla dva gola viška preko Veseljka Trivunovića i ponovo Dragana Mrđe. Ali, tu nije bio kraj.

Čukarički je do kraja meča uspeo da smanji golom Džiknića, a u poslednjim trenucima Višnjić je doneo veliki bod ekipi sa Banovog brda.

Čukarički - Vojvodina 4:4 (0:2)

/Sepuja 47', Nađ 50', Džiknić 79', Višnjić 90+3' - Mrđa 4' i 74', Tadić 22'p, Trivunović 71'/

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Malbašić6
Owusu Bempah3
Subotić3
Mihajlović2
Kojašević2
Jovančić2
Cebara1
Avramovski1

Igrač sezone
Rockov13
Jovančić8
Malbašić7
Planić7
Kojašević6
Veselinović5
Vukasović4
da Silva Alves2
Subotić2
Owusu Bempah2

Sećanja
FK Vojvodina u prošlostiJedan jedini klub
FK Vojvodina u prošlosti

Priča Fudbalskog Kluba Vojvodina započinje u proleće sad već davne 1914. godine. Dok se svet spremao za rat, grupa omladinaca rešila je da osnuje fudbalski klub...