Vesti / Utakmice / Ispit protiv Indeksa

Ispit protiv Indeksa07.09.2010. 20:55

Autor: Grof Žekula(3)
P

etoplasirani tim Vojvođanske lige – grupa Zapad, novosadski Indeks (još nije poražen na četiri odigrana meča u svom rangu takmičenja, ima po dve pobede i nerešena ishoda), biće protivnik fudbalerima Vojvodine, u prijateljskom meču, koji će se u sredu, od 16:30h, odigrati u SC “Vujadin Boškov“ u Veterniku.

Utakmica protiv gradskog rivala biće treća prijateljska u mini ciklusu od dve nedelje pauze, a nakon pobede nad Javorom, koja je usledila zbog obaveza reprezentacija, a već su poražene ekipe Jedinstva iz Gospođinaca sa 10:0, te zenički Čelik sa 3:1. Ostaje nam da vidimo da li će i treći ispit proći pobedonosno, i da li možemo i Indeks, da “upišemo“ na stranice ovosezonskih pripremnih mečeva na kojima smo ostvarili trijumf.

Ovo će crveno-belima biti poslednja provera pred nastavak prvenstva, a “Staru damu“ već u subotu (takođe od 16:30h), čeka uspon na Banovo brdo, gde očekujemo njenu pobedu i novu “trojku“ protiv ekipe Čukaričkog. Plavo-beli sa Limana 1 će put Rume, gde će ih ugostiti “1. maj“.

Izveštaj sutra u toku večeri...

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery18
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać10

Sećanja
FK Vojvodina u prošlostiJedan jedini klub
FK Vojvodina u prošlosti

Priča Fudbalskog Kluba Vojvodina započinje u proleće sad već davne 1914. godine. Dok se svet spremao za rat, grupa omladinaca rešila je da osnuje fudbalski klub...