Vesti / Utakmice / Desetka u Gospođincima

Desetka u Gospođincima01.09.2010. 20:01

Autor: Grof Žekula(0)
F

udbaleri Vojvodine su danas uveličati proslavu 90 godina postojanja FK Jedinstvo iz Gospođinaca, jer su u ovom mestu odigrati prijateljski meč, protiv svog sportskog prijatelja, a na obeležavanju ovog, istinski velikog, jubileja.

Jedinstvo (Gospođinci) - FKV 0:10 (0:8)

Strelci: Tumbasević u 10’, Meleg u 17’ I 28’, Oumaru u 26’ i 31’, Mitošević u 34’, Katai u 35’, 38’ i 76’ i Kordić u 53’.


JEDINSTVO: Pejić, Krmpot, Malinović, Gadžić, P. Bubnjević, Keleč, Dinić, M. Tepić, R. M. Tepić, Vrbaški, Govorčinov. Igrali su još: Skočić, R. Tepić, Đorđević, Korda, Popov-Žikelić, R. B. Tepić, Jovanović, Ž. Bubnjević, Lukić i Dejan.

FKV: Kesić, Vulićević, Karan, Milović, Pavlović, Tumbasević, Mitošević, Oumaru, Meleg, Katai, Stevanović. Igrali su još: Drinić, Smiljanić, Novaković, Trajković, Nestorović, Mejić, Kordić, Poletanović i Radoja.


Za tim iz Novog Sada nisu nastupiti reprezentativci Brkić, Medojević, Merebašvili, Đurovski, Bilbija, Jao, te povređeni Ilić i odsutni Ađuru.

Već u subotu, u 17h na “Karađorđu“ će crveno-beli imati novu proveru, a protivnik će biti NK Čelik iz Zenice.

Takođe, današnjim predstavljanjem u SC “Vujadin Boškov“ u Veterniku, poslednjih pojačanja Branislava Trajkovića (potpisao četvorogodišnji ugovor) i Nikole Lazetića (potpisao jednogodišnji ugovor), za Vojvodinu je završen ovoletnji prelazni rok. Treba naglasiti i da Slaven Stjepanović nastavlja karijeru u Grčkoj (A.O. Trikala, gde je pozajmljen od strane atinskog AEK-a).

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Mihajlović7
Malbašić6
Subotić6
Kojašević5
Owusu Bempah3
Jovančić2
Avramovski1
Cebara1
Jovanović1

Igrač sezone
Jovančić24
Rockov23
Kojašević11
Malbašić7
Planić7
Veselinović7
Mihajlović4
Vukasović4
Lakićević2
da Silva Alves2

Sećanja
Silvester TakačPrvi strelac šampiona
Silvester Takač

U takmičarkoj sezoni 1965/66. Vojvodina je osvojila prvu šampionsku titulu. Jedan od najzaslužnijih za trijumf, bio je Silvester Takač...