Vesti / Utakmice / U sredu na Banovom Brdu

U sredu na Banovom Brdu07.04.2009. 01:14

Autor: Grof Zekula(0)
2

4.kolo Jelen super lige

8.april u 15:30h

Vreme - meteorolozi najavljuju sunce.

Mesto zbivanja - Čukarička padina ili Banovo brdo, a sam stadion se nalazi u blizini ulice Kneza Višeslava a u nastavku Zimonićeve ulice, a pored tzv. Diplomatskog naselja, mada ne verujem da će i jedan diplomata prisustvovati utakmici!

Sastav tima - zna (a možda i NE) samo Zoran Marić.

Ove sezone smo već odigrali dva duela u kojima smo odneli isto toliko pobeda. U 3. kolu u avgustu u NS-u bilo je 2:1 (strelci - Igor Đurić i Vlatko Grozdanovski), a u BG-u u 14. kolu, u novembru 1:0 (strelac gola - Vladimir Buač). Oba puta, Čukarički je tada predvodio, naše nesuđeno pojačanje, gospodin Dragoslav Stepanović.

Ponovo igramo s timom koji se bori za opstanak - domaćin će nas u sredu dočekati sa pretposlednjeg mesta na tabeli domaćeg šampionata! Ovog proleća, svi znamo kako smo igrali i koliko smo pokazali u dva duela sa Kruševljanima i u po jednom sa Radom i Banatom. Nema nikakve sumnje da će Brđani (kako sami sebe nazivaju) probati da zabeleže sedmu pobedu u prvenstvu u pokušaju da sačuvaju prvoligaški status! Postoji u njihovim redovima čovek koji bi mogao da ima poseban motiv, a svi ćemo se složiti da taj momak vredi i da može "da nam dođe glave". Reč je, svakako, o gospodinu Sseppuya-i!

Mi i kod kuće igramo na kontru (sam Marić je to izjavio), tako da ne verujem da će i u sredu biti nešto drugačije. Dodajte na to činjenicu da u dva naredna vikenda imamo duele sa dva tima koja su ispred nas i čini mi se da će to i presuditi u izboru taktike pred meč koji nam predstoji! Na žalost, čoveku sa španskom profi trenerskom licencom, verovatno NEĆE biti najvažniji meč koji nadolazi prvi. Mogli bi i trećom pobedom u nizu i trećom pobedom nad Čukaričkim u tekućoj sezoni, uz povoljan rasplet i na ostalim utakmicama koje ćemo odigrati i mi, ali i ostali timovi naše lige, da oko pravoslavnog Vaskrsa zagospodarimo pozicijom broj 2 na tabeli!

To sve lepo zvuči! Ali biće šta biti MORA!!!

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić8
Ivanović7
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery16
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać8

Sećanja
Sima MilovanovVečiti kapiten
Sima Milovanov

Mada najmlađi po stažu u ekipi, preuzeo je žutu traku od Avramovića zbog standardne forme i odgovornog mesta u timu. Njegov desetogodišnji staž u ulozi kapitena jedan je od najdužih...